Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł Gaweł

Czy Się zna Na Bajkach ? Mam Problem ....help!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Paweł Gaweł
juz wybrałem który wierszyk dam :D:D Śmiała się stonoga z węża, że mu nóg brakuje I że dziwne z niego zwierzę, przy ziemi się snuje. Za to gdy chcę iść - to leżę - wąż jej odpowiedział I wyruszył w dalszą drogę - szedł i sobie leżał. jest super:D:D ale nie martwcie sie z innych bajek napewno koledzy skorzystają jutro dam znac jaka ocenke dostałem :D:D pozdrawiam i całuje:*:**

Gość Paweł Gaweł
tylko jeszcze jeden problem ... hmmm jaki z tego morał? tzn jak to przełozyc na człowieka?

ludzie czesto sie smieja jeden z drugiego... A okazuje sie, ze ten, z ktorego sie smiali lepiej na tym wyszedl (ma lepiej) ;)

Gość Paweł Gaweł
no rzeczywiscie D:D:D ciemnota ze mnie hehe :*:*:* dzienki mlaa:*::**

wiesz co... bys sie nie przyznawala :O TO jak sztuka dla sztuki ;) A moral taki piekny, bogaty wewnetrznie i wielowatkowy :D :P

Gość Paweł Gaweł
Dziewczyny dostałem ocene dobrą:*:*:* normalnie najlepsza w klasie :D:D pani mnie pochwalila :D:D mam nadzieje ze dalej pojdzie mi tak dobrze z ocenami ;) jestescie super:D:D kochane poprostu :*:* dziekuje bardzo ze poswienciłycie mi czas i pomogły zrobic zadanko :*:* jeszcze raz dziekuje*:*:*:pozdrawiam