Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszny

Faceci gonią z wywalonymi jęzorami.......

Polecane posty

Gość śmieszny

...sorry ale tak muszę napisac o nas, wielu goni zeby ze tak powiem spotkac pewną piekną i chodzi o zakamuflowane uczucie tzw. a tak na prawde o to zeby nie byc samotnym i dla przyjemnosci wiec gonią i co chwile jedna i druga przechodzi od jednego do drugiego, a udaje im sie dzieki kasie, klamstwu, pieknym samochodom, uwodzeniu, takie chore czasy ludzie, faceci gonia z wywalonymi jęzorami.... widze to bo ładna dziewczyna dlugo nie jest sama juz wiele razy zdarzalo mi się ze uciekla mi spod nosa bo facet z wywalonym jezorem ją spotkal i ona się zgodzila wiadomo na co, takie czasy ludzie

Gość śmieszny
a ja jestem troche wolny a w dzisiejszych czasach trzeba byc szybkim szybcy faceci szybkie dziewczyny wiecie same takie czasy ludzie

Gość cichutko
" A tak to mi brak, troche mi brak, babci Ludwiki Chodziła co wtorek na podwieczorek i miała do kolan buciki :) Była cnotliwa, była wstydliwa, ach jakże, ach jakże jej brak Dziadek mój czekał wiosne, lato, jesień, zimę Wiosne, lato, nim powiedziała tak. On czekał, on czekał i widział ją we snach A Ty jesteś, a Ty jesteś, taka nowoczesna Nie całuj mnie pierwsza, nie całuj mnie, czasami powiedz coś do wiersza Nie bedę śmiał się nie, nie patrz mi w oczy tak odważnie " ;)

Gość radawanka
jak ja sie ciesze ze to nie o mnie....chociaz czasami mi sie wydaje ze faceci tak o mnie mysla...

Gość śmieszny
poprzednie posty dowodzą tego co napisałem, gońcie sobie....

Gość śmieszny
a ja sie nie zgadzam na taką rzeczywistosc kiedys jeszcze bedzie normalnie a wy idzcie za tlumem i robcie to nawet 500 razy dziennie

Gość śmieszny
a tak nie jest?

Gość czas płynie sobie
No właśnie ...ja tez jestem zbyt "wolna" i faceci nie czekają tylko szukają "szybszej"....

...a ja jestem ładna i ciągle sama,bo mnie pociągają faceci z klasą, a nie z kasą goniący nie wiadomo za czym,ale gdzie ci faceci z klasą,chyba wymarli ...

Gość śmieszny
A jaka jest kobieta z klasą, jeśli chodzi o ubiór to ubieranie stringów np., nie ma nic wspólnego z klasą, o wiele bardziej seksownie wygląda dziewczyna w bieliźnie "zwykłej" Dodam tylko tyle że to nie było tak że stringi tak sobie weszły i już, przed modą na nie były one używane w lokalach erotycznych, skąd przejmujemy wzorce? A mówienie dziewczyn jak to dla nich ważny jest charakter...Czcze gadanie, tak wiele z was dziewczyny skacze z kwiatka na kwiatek dla samej przyjemności przyznajcie się same dla siebie, spotkanie naturalnej dziewczyny graniczy z cudem !!!!!!!!

Gość kinianaturalna
ja jestem naturalna, ale zamiast wystawiac się na spotkanie i pindrzyć do aparatu fotograficznego calymi dniami kombinuję, jak zarobić pieniądze :o

Gość onka222
a ja nie pojde z pierwszym lepszym bo dla mnie najwazniejsze jest uczucie a nie szybki numerek czy jeszcze lepiej kasa pieniadze to rzecz nabyta raz sa innym razem nie ma ale uczucia nie mozna kupic i nie mozna nikogo do niego zmusic :( p.s.Serce nie sługa :(

Gość śmieszny
A powiedzcie mi kobiety...często widzę w ogłoszeniach i od kobiet generalnie taką wyliczankę jaki to nie powinien być On: wysoki, dojrzały, piękny, zaangażowany, wiedzący czego chce, niektóre lubią tzw. ustawionych, wrażliwy itd. Powiedzmy że znajdujecie takiego który będzie miał te wszystkie cechy ale np. się w nim nie zakochacie to co wtedy? Ja np. spotykam wiele super dziewczyn pięknych bardzo pięknych co z tego jak nie ma iskry...Chodzi o coś więcej a nie tylko wyliczankę cech, nie uważacie?

Gość nie jestem uparta
Jasne że tak. Możesz sobie mieć wymarzony ideał, a rzeczywistość i tak sprowadzi Cię z hukiem na ziemię.

Gość nie ma to jak wejsc
na kafe i troche pouzalac sie nad soba jaki to ja jestem cudowny i zadna na mnie nie zwraca uwagi ehehehehe

Gość rockowakobitka
Widzisz,smieszny,ja oczarowaam sie mezczyna który ma identycznie wrazliwa dusze jak ja,zreszta ja się nie nadaję na dzisijsze czasy,nie gonie od kosmetyczki do solarium,nie mam codziennie nowych szmat które maja byc niby modne,najchetniej przenioslabym sie w lata 80 z moim kiciusiem i wdychała kilmat cudownej mucyki hard_rockowej....ech..miec te np 17 lat w latach 80 i mieszkac w USA....wtedy wszystko byłoby jak z bajki:)))))my ,muzyka i miłość................ A kiedy patrze na dzisjsze sztuczne wytowry,z balajazami czy z czysmś dziwnym na włosach toną makijazu,nachyljac esie w taki spób aby wszyscy widzieli te switne stringi..co za koszmar..stringi wyznacznikiem atrakcyjnosci:)))) sama mam pewne 1 parę,nie popadam w skarjnosc,ale obserwujac masówkę pozstaje tylko pokiwac z politowaniem... A odnosnie facetów,jak juz wspomniałam ja jestem z innej bajki dla mnie pan z furą i z kasą,tzn zeluś nie miałaby i nie ma zadnych sznas..mało tego ja sie brzydze kiedy widze goscia z solrium,wydepliowanego pajaca na plazy od razu mam odruch wymiotny....moze i jestem dziwna:) Smieszny szukasz chyba kobiet nie tam gdzie potrzeba,wybierz sie na jkis koncercik jazzowy itp....tam mozesz spotkac naprawde fajne kobiety...

Gość czego tu nie kumam
od kiedy to stringi sa wyznacznikiem tegoczy kobieta jest latwa czy nie..przeciez gaci i tak nie widac bo sa ,,pod czyms''

Gość śmieszny
widzisz faktycznie może szukam nie tam gdzie trzeb, bywam często na imprezach techno, klubowych itp. może to nie tam...