Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uchhhhhh

cierpię, jest mi smutno Mam powód do żalu?

Polecane posty

Gość uchhhhh
On wyjechał za granice do pracy To byla niedziela ,ta niedziela. Obiecal że po przyjeździe zadzwoni. Nie zadzwonił. Choć wczesniej gdy wyjeżdzal zawsze dzonil bym nie martwila sie. Tak strasznie sie bałam że cos mu sie stało, bo to oferta przez internet była... a z takimi róznie bywa. Na kom. się nie mogłam dodzwonić bo zasiegu brak. W końcu udało mi sie dodzwonic do hotelu czy w ogóle dojechał. Jest, niestety nie chcieli mnie z nim [ołączyć. A ja tu zachodzilam w głowę czy nic mu nie jest... a on ? Co o tym myślicie?

Gość uchhhhh
Anix Nie chcę tam was zanudzać. Po prostu może jak ktos się zainteresuje moją sprawą niech sie tu do mnie odezwie?

Gość uchhhhh
czy ktoś tu jest?Kto przytuli moje splakane serduszko?Kto poradzi?Chcę znać waszą opinie Czy mnie olał ?

Gość uchhhhh
A może przesadzam/Proszę dajcie znak bo sama nie wiem juz co o tym myslec

Gość uchhhhh
zajmujecie sie tu takimi czasem bzdurami... a do mnie nikt nie zajrzy nie pogada

Gość jasio pazernik.
rozumiem cie bardzo dobrze..ale jak ci mam pomoc?

Gość uchhhhh
cześć Jasio. Powiedz co o tym sądzisz?I dlaczego mnie rozumiesz?Tobie też się coś takiego przydarzyło?

Gość uchhhh
Jesteśmy ze sobą 4 lata,mieliśmy pany, a teraz mi sie wydaje że chce odejść, że gdyby mu zależalo to dałby znak żebym sie nie martwiła

Gość uchhhh
plany, bo pany... on był panem mojego serc ... a do dupy to wszystko

Nie denerwuj się czasami są takie sytuacje. Może jakoś nie mógł czy coś. A kiedy wyjechał?

Gość uchhhhh
W minioną niedzielę. Mial pieniądze bo cały miesiąc do wypłaty musi z czegoś żyć...poza ty mpraca nie za dobrze płatna i mógł sobie tu znaleźć może i lepiej platną, ale on się uparł. Po prostu chciał odpocząć uciec o de mnie czyż nie?

Gość Mychatka
no to od niedzieli juz troche czasu minelo, fakt...

Gość uchhhhh
Jest mi tak strasznie zal... ani raz o mnie nie pomyślał?Wiem że tam życie jest inne, ale żeby mu się nie chcialo?W hotelu jest i telefon i nie pracują dlugo i gdyby chciał to by jakoś dał radę zadzwonić.