Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale wieje

Dzisjaj oblałam piąty raz prawko...

Polecane posty

Gość Ale wieje

Choć z opini instruktorów i swojej wiem,ze dobrze jezdze.Siedzi na demną jakieś fatum. Dzisjaj oblałam na sygnalizacij,chciałam przejechać na pomaranczowym swietle,zeby uniknąc gwałtownego hamowania,a ten debil mi zachamował i przerwał egzamin:( za 6 razem sie juz nie dam tym wyzyskiwaczą kasy;/;) Czy są jeszcze tutaj takie Draiver women jak ja?;) Kolezanki chłopak powiedział zeby mi dać taczke;/ he he

Nie martw sie!!! Z doswiadczenia wiem, ze czesto Ci co umieja jezdzic wciaz oblewaja, a Ci co nie umieja zdaja nawet za 1 razem (patrz: ja)... Niestety... kasa za tym idzie i stres przy okazji :( Zdasz napewno 🖐️

Gość wkurzyłam się
oj zeby to byla prawda ze co co nie umieją jezdzic zdają za pierwszym razem...byloby super:) a exam mam za tydzien:(

Mi instruktor na ostatniej jezdzie powiedzial, zebym nie liczyla na to ze zdam :P Po 20 godzinach przejezdonych mialam prawko w kieszeni. A wczesniej nigdy nie siedzialam za kolkiem, nawet nie wiedzialam jak sie zapala :O A kolega, ktory smigal od zawsze, w ogole byl super zdawal chyba 4 razy :O

Gość wkurzyłam się
no ja wiedzialam jak się zapala bo wczesniej jezdzielam trochę po parkingu z tatem i ukochanym:) Ale po reakcji instruktorow na moje wybryki na drodze widze ze nie jest zbyt wesolo:( No i ciągle mi gaśnie na skrzyzowaniu...mam jakies problemy z przytrzymaniem sprzegla i dlatego gasnie:( a kurs juz skonczylam-teraz czekam na exam:(