Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia_kubusia

czy tylko moje dziecko jest prawie idealne?

Polecane posty

Gość mamusia_kubusia

mój Kubuś ma 3,5 miesiaca - i jest dzieckiem prawie idealnym. 1. od 3 tygodnia przesypia noce 2. nie ma skazy białkowej 3. nie ma żadnego innego uczulenia 4. można go zabrać zawsze i wszędzie - nie marudzi 5. jest małym pogodnym brzdącem - płacze może z łącznie z 5 minut dziennie 6. jest baaaaaardzo cierpliwy 7. nie choruje 8. nie ma kolek czy któraś mama ma podobne szczęście?

Gość tylko twoje

Gość fochaj
a dlaczego PRAWIE ? bo z sylwetki przez Ciebie przedtswionej wylania sie obraz IDEALNY

Gość nie nie tylko
moje dzieci (i pewnie masa innych) tez takie są...

Moge się pod tym podpisać .Tylko nie przesypia jeszcze nocy tzn budzi się o 3 a potem ok 7. Synek ma 3 m-ce.

Gość ter
ja prawie też tak mam, mam 5 mies. córę, która od 2 miesiąca przesypia całe noce, czasami płacze, potrafi sama się sobą zająć i bawić, nie ma skazy, ani innych uczuleń, nie miała kolek itd. więc także moje dziecko jest prawie idealne mogą nam zazdrościć! pozdrawiam

Gość mama zadowolona
Hej ja też mam idealnego synka zero uczyleń, spio całe nocki, nie miał kolek, jest radosny , pogodny, umie zająć sobą, teraz ma 5 misięcy i nie sprawia mu różnicy czy je cyca czy butelkę ;-) juz 3 razy zostawiłam go z męzem na caluski weekend i przezyli obaj ;-)

Gość mama zadowolona
aha i własnie wyrznęły się mu juz dwa zabki i nawet nie wiem kiedy :-)))

Gość niedługo urodzę
gratuluję takich grzecznych dzidziusiów!!!!!!!!!:) :) :) mam nadzieję, ze moja córeczka, która urodzi sie za miesiąc też będzie taka grzeczniutka!!!! :)))

to czemu prawie idealny. ja nie narzekam na swojego synka bo jest grzeczny:) ale czy dzieci ze skaza, ktore nie przesypiaja noce bo rosna zabki, te ktor placza bo maja kolki sa nieidealne??? uwierzcie ze 3,5-5 miesiecy to malutko jak na takie dziecko. pozdrawiam seerdecznie🌻 mama Kubusia-2,5 letniego- rowniez grzecznego ale nie idealnego bo nie ma takich dzieci;)

Gość zlosliwa
ooo pani net-ar troskiliwa mamausia