Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia_007

pytanie do kobietek ktore leczą bądź wyleczyły już nadżerkę

Polecane posty

Ponad rok temu moja gin stwierdziła u mnie nadżerkę, od tamtej też pory ciągle męczę się z ciągle nawracającymi się stanami zapalnymi. Szczerze mowiąc juz mam tego serdecznie dość, co się wyleczę to one znow powracają.Długo trzeba się leczyć bo zapalenie nie mija a okres po wyleczeniu kiedy jest ok jest krotki. Razem z gin stwierdziłyśmy że w takim wypadku trzeba usunąć nadżerkę. Jednak moja gin stwierdziła że najpierw trzeba wyleczyć stan zapalny, który obecnie mam, następnie zrobić cytologię i dopiero dokonać zabiegu.Czyli troche czasu upłynie zanim uwolnie sie od swoich zmartwień :( :( :( Mam pytanie do kobietek, które maja to już za sobą, czy u was też to tak długo trwało, czy zabieg musi być wykonywany kiedy nie ma stanu zapalnego czy jest to obojętne i czy konieczne jest wykonanie wcześniej cytologii ??? Za odpowiedzi bardzo dziękuję.

nic dodac, nic ujac tylko tak co powiedzial gin: wpierw wyleczyc stan zapalny, potem szybko cytologie i zabieg:) Powodzenia i pozdrawiam:)

Gość tini
ja mialam zabieg dwa lata temu

Gość tini
mialam 20 lat nadzerka byla malutka, ale mialam cigle stany zapalne mimo ze wtedy jeszcze wogole nie wspólzylam,ginekolog powiedzial ze najlepiej jest zrobic zabieg

Gość tini
mialm najpierw cytologie ,zabieg trwal kilka minut, prawie nie bolalo tzn. takie uczucie jakbys miala mocniejszy okres

Gość tini
aha terz mam to z glowy, cytologia ok,podczas kontrolnych badan lekarz mowi ze prawie nie ma sladu zabiegu.ps.