Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak nie chce

czy istnieja wierni faceci?????

Polecane posty

Gość no np. mój ojciec
nie jestem długonoga. Mam 168 cm wzrostu, ważę 52 kg, ale jak ważyłam 58 to też sie nie mógł oderwać:) Nie jestem piekna, w zasadzie uważam, ze jestem dziwna... zadbana i mam dobry gust, na pewno wygladam ciekawie, ale piękna nie jestem. Mimo to interesują się mną faceci;) W zasadzie to on jest o mnie zazdrosny raczej:D A on Adonisem też nie jest:p ALe jest kochany i mój❤️ i bardzo mi się podoba:) Chociaż nie jest typowym przystojniakiem.

Gość wiesz dziwne to
to laska jestes niezla..taka waga i wzrost..super laska..szczupla nieziemsko pewno:)nie dziwie sie facetowi:)

i git:)i tak zycze Wam jak najlepiej:)moze bedzie nam dane byc w gronie tych wybrancow?...wybrancow,ktorzy nigdy nie zdradzili ani nie zostali zdradzeni...

Gość no np. mój ojciec
ja nie mogłabym go zdradzić, jeżlei się zdecyduje być z nim całe życie. Dlatego nie mogę jesczez z nim sypiać. Bo chcę to robic całe życie z tą samą osobą:) Straszne, co nie?:) ALe tak właśnie chcę:) I w zasadzie jak tylko będę mogła brać tabletki antykoncepcyjne, zdecyduję się na to. Bo jestem pewna, że to jest właściwy człowiek. A on tez jeszcze z nikim nie spał, czekał tyle na mnie, że teraz nie zrobi skoku w bok z byle kim, żeby wszystko stracić. Skoro nawet wytrzymuje moje marudzenie, to wszystko wytrzyma:D Poza tym jeste jescze jedna metoda, zeby sprawdzić, czy ktoś kłamie- wystarcz sie na niego popatrzeć. Mój chłopak może jechać do mnie dwie godziny tylko po to, żeby mi dać ciekawy film do obejrzenia i się do mnie przytulić. I zawsze widze po nim, jaki jest zadowolony, kiedy jesteśmy razem, jak się na mnie patrzy... To jest bardzo inteligentny i moralny człowiek, wiem że dla niego wierność znaczy bardzo dużo.

Gość ja potwierdzam to
są wieni, kochani, zajmujący sie żoną i jej potrzebami a także domem:)