Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona cudzoziemca

Polska fryzura

Polecane posty

Gość zona cudzoziemca

Mam takie pytanie, dlaczego prawie wszyscy polscy mezczyzni maja oblesne, straszne fryzury na jezyka lub po prostu krotkie, rowno i bez fantazji sciete wlosy? Tego badziewia nie ma w zadnym innym kraju. Mieszkam w Niemczech, urlop spedzilam w Grecji, czesto jestem w Londynie. Polakow mozna natychmiast poznac po badziewiastych, wiesniackich fryzurach. Porazka. W ogole Polacy oblesni sa i nie dbaja o siebie!!! bleee!!!

Gość Hahahahhahahahaha
Fakt. Fryzury męskie są w Polsce bez polotu. Jeż, kacza dupa lub w stylu "dupek totalny". Osobiście lubię u mężczyzn lekko dłuższe wlosy.

Gość polscy panowie
...boja sie byc modni, bo to im pachnie pedalstwem. Ech, na szczescie sa nieliczne wyjatki :D

Tak, to fakt. Czesto też przebywam w Niemczech i polskich mezczyzn zawsze poznaje, nawet nie musza nic mowić po polsku, prawie w ogole się nie mylę w odgadnięciu, że to Polak. Myslalam, że to ubior :), zreszta nie zastanawialam się nad fryzura. Ogolnie to i tak Polacy sa ladniejsi fajniejsi od Niemców :) Dlatego bardzo się cieszę, jak spotkam Polaczka :)

Gość zona cudzoziemca
Ale Niemcy dbaja o siebie, choc sa brzydcy jak noc w wiekszosci, a Polacy w ogole nie! Byle jakie ciuchy, brudne buty, a fryzura... litosci. po prostu "polska fryzura", wieje wiocha na kilometr!

Gość zona cudzoziemca
zreszta muj chlop-to tes wiocha

Gość i tak teraz
jest o niebo lepiej niż kiedyś, pamiętacie te wygniecione na czubku włosy, a reszta smętnie zwisająca. To już lepsze te wygolone prawie na łyso.

Gość Amina a
Fryzura mojego partnera napewno odbiega od wzorca polskiego .Ma poldlugie wlosy a poprostu jest fantazyjna taki artystyczny nielad :) A i ja niemam kaczego blondu tylko piekny platynowy zgaszony braz o takze ciekawej fryzurze bez uzywania suszarki czy prostownicy...buuu

Gość nie znosze strzyzonych na lyso
przeciez kazdy wyglada w tym tragicznie

Gość Amina a
A czy lysina czyli tzw ''lysa pala'' :P to tez jakas fryzura ? :D

moj facet ma dlugie wlosy do pasa a ze sam jest dlugi to te wlosy sa jeszcze dluzsze.i sliczniutkie pachniutkie.

na jego miejscu szlag by mnie trafil jakbym miala myc taka gruba grzywe co pare dni i czekac az laskawie wyschnie.

Gość denny temat
denny temat jak wiele innych.. czy jesteś taka głupia, czy tylko udajesz? czy każdemu facetowi dobrze w każdej fryzurze? czy każda dziewczyna lubi niewiadomo co u faceta na glowie? wez sie zastanow troche.. moj chlopak ma króciutkie włoski.. obcinane maszynką.. tak wygląda przeslicznie i jakbym go zobaczyla w czyms innym to pewnie bym chciala zeby wrocil do tego co obecnie ma na glowce, bo taki mi się podoba... poza tym nie wyobrazam go sobie w innej fryzurce.. i nie cierpie.. nie nawidze.. nie znosze... stanowcze NIE! dla długich włosów u facetów.. nawet dłuższych.. to jest dopiero wieś.. obleśne.. aż mi się niedobrze na samą myśl robi.. chłop czy baba? no logiczne, ze facet z długimi włosami to nie facet :) następnym razem jak coś napiszesz to najpierw sie zastanow...

PS. Choc autorce topicu raczej nie chodzi o bardzo dlugie wlosy tylko ogolny brak zroznicowania fryzur. Popieram - dla wiekszosci Polakow nie istnieje inna opcja jak krotko ostrzyzony jezyk :O A to takie niemodne!

Gość ale macie problem
;)

Gość Ro x
Zgadzam się, ja zauważyłam to samo. Gdziekolwiek bym nie była, bo czasem wyjeżdzam na wczasy, faceci mają tak fajne fryzury że aż miło patrzeć, a u nas...? ja osobiście wolę facetów z dłuższymi włosami ale takich to ze świeczką szukać. W ogóle nawet pomijając te nieszczęsne fryzury, to oni nawet ubrać się nie umieją... no ale, moża to ja zbyt wymagająca jestem xD

Gość gość
Witamy w nowych czasach. Minęło 10 lat. Zmieniło się. Faceci mają ładne fryzury, bujne wlosy