Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romarioo

Czy macie już zęby mądrości? Powyżynały wam się?

Polecane posty

Gość wjkhnkl
o cholerka ja mam 3 i jak sobie przypomnę ten ból i spuchniętą gębę to mnie ciary przechodzą

Gość romarioo
Mądrość wymaga poświęceń. I co teraz masz doktora czy profesora ?? :D

Gość wjkhnkl
mam skończone studia, też podyplomowe i zaczynam robic doktorat :-) myslisz że to ma cos wspólnego? :-)

T usuwaj jak najszybciej!!! I nie daj sobie wmowic ze poboli i przestanie:) ja z pierwsza jak mi sie wyzynala to zrobil sie taki stan zapalny ze ropa strasznie wyciekala fuj i nawet policzek byl caly spuchniety i tam tez byla juz ropa. przez to znieczulenie prawei nie pomagalo i bylo na zywca:/ pozniej przez tydzien [ilam kogurty jadlam kentonal forte i spalam jak dzialalam czyli 4h w dzien i 4h w nocy bo mozna brac co 12 godzin:/ tzn mnie bola taki nerw co jest przy uchu no wogole to byl koszmar.prawie caly czas plakalam z bolu. Pisze to po to zeby Was przestrzec przed zwlekaniem bo nie wiadomo czy Was to nie spotka. Druga dolna mialam juz usuwana w ostatniej chwili bo po wyrwaniu okazalo sie ze uz zczynala sie ropa zbierac. Tu poza dziaslem juz wlasciwe nic nie bolalo:) No a dwa dni temu mialam usuwana gorna bo mi sie wyzynala i tez krzywo. Z gornymi jest pikus o wiele lepiej niz dolnymi- wyrwanie szybsze i po wyrwaniu prawie nie boli:) Jeszcze jeden zabek jak sie zacznie wyzynac i po temacie:) ale sie rozpisalalm:D WYRYWAJCIE OSEMKI!!!!

Gość romarioo
Wrrr, strasznie się zrobiło... mi nie wyszedł jeszcze żaden a już mam magistra. Myślałem, że na magistra jeden mi wylizie, ale zdałem bez niego.

Gość ewkaaaa
ja nie mam :o