Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narzeczona demona

Jak zniechecic faceta do eksperymentow w seksie?!!! Oto jak!

Polecane posty

Gość Narzeczona demona

powiem wam jak to było u mnie mąż ciągle mnie namawiał na seź z innym ale mi to się nie podobało aż wkońcu uległam ale powiedziałam mu że zrobimy to po mojemu dał mi słowo że wszystko o co go poprosze to spełni no i mój plan wprowadzałam w życie znalazłam faceta na tą okoliczność na czacie wyjechaliśmy w góry naszym samochodem mąż prowadził a my na tylnym siedzeniu już wtedy mi zaczął lizać mi cipeczkę a ja mu @@@ać był bardzo podniecony jak tylko dojechaliśmy na miejsce i zamkły się drzwi do pokoju to się dosłownie żucili na mnie brali mnie na różne sposoby ale końcówka należała do meża kiedy mu @@@ałam i spuścił mi się do buzi wypiłam co do kropelki i zabrałam się za naszego znajomego jak czułam że zaraz eksploduje to zawołam meża i kazałam mu otworzyć buzie on niechciał wtedy mu przypomniałam że obiecał nadstawił buzie a ja nakierowałam ciulika od naszego przyjaciela do buzi i kiedy ten zaczął oddawać sperme do buzi meża to ja mężowi kazałam wszystko wypić i na koniec oblizać małego tak obfitego wytrysku jeszcze nie widziałam od tej pory mąż już mnie nie namawia

Gość wrószająca historia
a może powinnam napisać chistoria?

Gość kit cat
nie dziw sie facet byl podjarany, bo trojkacik stworzyliscie sobie, ale jak pozniej musial robic loda jakiemus nieznajomemu i do tego jeszcze z polknieciem cudzej spermy, bo podejzewam, ze swojej nie probowal, to go odrzucily takie eksperymenty.... nigdy nie zgodzilabym sie na taki trojkat, kocham swojego fatea i nie pzowolilabym go dotknac obcej babie, a na pewno zaden inny facte nie mialby prawa do mnie, ludzie maja fantazje erotyczna i nie ktore rozumiem, ale takiej jak trojkaty nie

Gość kit cat
PS nurkuję w mrowisku

Gość kit cat
a tak wogole to powiniscie to nagrac na kamere, moze wtedy jak by sobie jeszce raz zobaczyl, to by sie skusil...

Gość kit cat
heheeh ludzie sa chorzy nie ma co....

Gość kit cat
a zwłaszcza ja