Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jumka

chcialbym zrobic skok w bok...i chyba zrobie

Polecane posty

Go艣膰 wymiekam
Ej a robicie to chocia偶 z gumk膮 ? (Sorry za pytanie) Bo jak nie to ja bym chyba na miejscu Twojego mena zwymiotowa艂a na Ciebie....Z obrzydzenia oczywi艣cie....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ojejku jejku
do takiej sobie-> no wlasnie chodzi o to ze lepiej zdradzac po cichu (to jest ogolnie przyjeta zaleznosc) i ja tez tak robie i nigdy mi sie za to nie oberwalo po uszach a teraz kiedy o tym powiedzialam to wielkie halo sie zrobilo nie rozumiesz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie z艂a tylko
bo zrozum lala, 偶e to wstyd zdradza膰, i dlatego sie o tym nie m贸wi. Kt tym si臋 chwali jest g艂upi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twoje libido
ja pierd******** same cnotki niewydymki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku jejku
ludzie ja mam 25 lat i w zyciu uprawialam sex tylko z 6 facetami (z czego ze swoim stalym jestem od 6 lat) ... i to nie tak ze spotykam sie z tamtymi non stop, a tak naprawde tylko z jednym z nich 3 razy , z reszta po jednym razie sie spotkalam wiec nie jestem taka lafirynda wcale napewno niejedna 25 latka miala w zyciu znacznie wiecej kochankow niz ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wymiekam
libido nie cnotki niewydymki tylko osoby kt贸re szanuj膮 siebie i osoby kt贸re kochaja.Wiadomo przecie偶 偶e jak kto艣 nie szanuje siebie mo偶e by膰 szanowanym..........Mi艂ego 偶ycia.......w k艂amstwach......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnie 6 to calkiem nie malo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na pewno normalnie
hej hej hej inni maj膮 jeszcze gorzej ale nie da ukry膰 si臋, 偶e s膮 tacy, kt贸rym jest lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twoje libido
jestem pierdolni臋ta i na dodatek leniwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brak szacunku
do drugiej osoby. Traktujesz ludzi instrumentalnie i nie potrafisz powstrzynac swojego zwierzecego instynktu. 呕al mi Ciebie ojejku. Facet powinie kopn膮膰 Ci臋 w Twoje rozjechane cztery litery.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku jejku
do wymiekam- napisalas ze facet cie zdradzil i ze mu wybaczylas.....wiec mysle ze ty tez (tak jak ja....) sie nie szanujesz!!! a poza tym skoro byl w stanie to zrobic i ty mu wybaczylas (naiwna jestes) to zrobi to jeszce tyle ze bedzie bardziej uwazal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku jejku
ja tez sie bawie przed slubem a nie po :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wymiekam
ja sznuje i siebie i jego bo to nie ja go zdradzi艂am a teraz ma wiecej szacunku do mnie ni偶 do kogokolwiek.no fakt by艂 w stanie to zrobi膰 zalany jak jasna chol*** i wyobra藕 sobie 偶e mu wybaczy艂am bo go kocham... I nie zrobi tego wi臋cej bo przegi膮艂 ju偶 tak bardzo 偶e zagrozi艂am 偶e odejd臋 i doceni艂 to co ma w domu przy sobie.A tamtego nawet nie chce pami臋ta膰.To dla nas temat sko艅czony.I ja wiem co zrobi艂.Przyzna艂 mi si臋 i si臋 nie ukrywa艂 z tym tak jak Ty to robisz.Mo偶e powiedz swojemu facetowi co robisz i napisz jak zareagowa艂 W g臋b臋 by艣 dosta艂a a偶 by艣 si臋 nie wiadomo czy na 艣cianie nastepnego pokoju zatrzyma艂a....I wyobra藕 sobie 偶e ja naiwna nie jestem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twoje libido
a co jest lepsze klamstwo czy najgorsza prawda ktora niszczy wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wymiekam
najgorsza prawda

Udost臋pnij ten post

trzeba stan膮膰 na uszach aby do k艂amstwa ani do konieczno艣ci przyznania nie dosz艂o..czyli nie zdradza膰..po co mie膰 taki delimat...a jak nie jest ci dobrze z twoim partnerem zacznij cos nowego po zerwaniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku jejku
wymiekam-> zagrozilas ze odejdzies jesli znowu to zrobi, wiec mysle ze predzej czy pozniej to zrobi (nie wazne czy pijany czy trzezwy) ale juz poprostu nic ci o tym nie powie i jestem pewna ze wiekszosc osob ktore to czyta tez tak mysli... bo niby twoj facet bardzo cie kocha i nie zdradzilby cie nigdy......jedynie alkohol jakos tak go rozochocil??..... moze nie pozwalaj mu pic bo biedak zapomina wtedy o wielkiej milosci do ciebie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku jejku
ciekawska-> nie zebym sie z ciebie smiala( bo sama robie "literowki") ale slowo "dylemat" w Twoim wykonaniu jest nieziemski nie gniewaj sie, bo to nie ma byc zlosliwe

Udost臋pnij ten post

lepiej sie rozsta膰 ni偶 偶y膰 w k艂amstwie...co b臋dzie dalej jak on ci sie juz o艣wiadczy ,chajtniecie sie..nadal b臋dziesz zdradza膰..jak juz teraz nudzi ci sie z nim w wyrku-przysz艂o艣ci to- to nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wymiekam
Nie no rozbawiasz mnie.Najlepsz膮 obron膮 jest atak prawda?Zagrozi艂am 偶e wtedy odejd臋.Nie zrobi.Je艣li tak my艣l膮 to niech to napisz膮.No wiesz... Zostaw swojego faceta z samymi dziewczynami i pozw贸l mu si臋 upi膰 a p贸藕niej niech jaka艣 si臋 do niego przystawia,zobaczymy czy sobie odpu艣ci... A ja mu pi膰 zabrania艂a nie b臋d臋...Niech pije ale z g艂ow膮...Wog贸le to nie atakuj bo to Ci nic nie da...Zobaczymy jak zareagujesz jak Tw贸j facet Cie przepier***** i si臋 dowiesz....Napisz tylko o tym...Chyba 偶e kocha Ci臋 tak bardzo jak Ty jego.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku jejku
na samym poczatku napisalam ze jesli moj facet poprosi mnie o reke i wezmiemy slub to skoncze ze skokami w bok lub poprostu jesli poczuje ze nie dam rady byc z nim i tylko z nim to sie rozejdziemy (jeszcze przed slubem) on jeszcze mi sie nie oswiadczyl, nie wiem czy to zrobi bo jestesmy tyle czasu razem, mieszaknie i takie tam, ze moze poprostu tego nie potrzebuje (tzn papierka "malzenstwo")

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wymiekam
Na Twoim miejscu to bym mu powiedzia艂a.Nadal chcesz go zdradza膰?Nie dopu艣膰 do tego aby czu艂 si臋 podle.On te偶 ma serce dziewzcyno.Nie chce mi si臋 ju偶 denerwowa膰 i k艂uci膰.Sorry za ostrzejsze s艂owa.Ponios艂o mnie bo wiem jak czuje si臋 osoba zdradzona.Ale to Twoje 偶ycie.Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku jejku
wymiekam->to nie jest atak, a bronic sie musze bo jako jedyna mam troche inne poglady od Was pisze jak czuje i nie chodzi mi o to zeby najechac na ciebie

Udost臋pnij ten post

anix okazuj mu swoje uczucie na ka偶dym kroku i dbaj o niego:D b臋dzie dobrze a tak poza tym faceci lubi膮 jak sie im m贸wi dobre s艂owo:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku jejku
anix-> ja to juz taka bezduszna jestem i w ogole uczuc nie mam ze chyba nie powinnam probowac ci doradzac w takich sprawach.... ale wydaje mi sie ze powinnas na kazdym mozliwym kroku dawac mu do zrozumienia ze go kochasz i ze wtedy popelnilas blad no i ze to wlasnie z nim chcesz byc tylko nie narzucaj mu sie zbytnio no i uwazaj tez czy on przypadkiem nie zgrywa tylko takiego smutnego po to tylko zebys ciagle wokol niego biegala bo masz wyrzuty sumienia

Udost臋pnij ten post