Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasz przyszły pracodawca

Podziwiam ludzką głupote

Polecane posty

aby w dzisiejszych czasach, jeszcze iść na studia humanistyczne.... ppolitechniki świecą pustkami a fabryki bezrobotnych są oblegane.... i jak w tym kraju ma być dobrze ? potem żale, że skończyłem "studia" a państwo mi pracy nie może zapewnić..śmiech na sali

Gość poc oc poco
po co jesli ktos chce pracowac w biurze ma konczyc studia techniczne?:O

Gość wszyscy nie
moga pracowac w biurze

Gość ivvela
tia..... kobiety na traktory i na politechniki ;-)

Gość jeeeeee
za późno do tego doszłam :( jestem już na 4 roku i żałuje że nie poszłam na techniczne bo teraz ciężko widze swoją przyszłość :(

Gość ja jestem na
Wyobraź sobie ,że jednak ktoś musi być nauczycielem w podstawówkach, gimnazjach, LO, technikach, ktoś musi uczyć na uniwersytetach, ktoś musi pracować w domach dziecka, które nigdy nie znikną, ktoś musi być logopedą, ktoś resocjalizatorem, ktoś musi pracować z osobami upośledzonymi, jest potrzebny ktoś do wyciągania zapracowanych ludzi po politechnice z depresji, do opiekowania się osobami starszymi, które lądują w domach "spokojnej" starości, w hospicjach... To wszystko cały czas ktoś musi robić. I do tego przygotowują właśnie studia humanistyczne.

wszystko oki tylko, że do tego wszystkiego potzreba 300 tys ludzi z takim wykształceniem, a za pare lat będziemy ich mieli pare mln, natomiast inż potrzeba na gwałt już teraz a politechniki zamykają kierunki z braku chętnych..... po co tracić na coś 5 lat jak i tak to nie pomoże w znalezieniu pracy ??? Już lepiej gdzieś pracować i zdobywać doświadczenie. Co z tego , że będziecie mieli mgr przed nazwiskiem jak będziecie kolejny rok bezrobotni ?

Gość halo koalo D
ja jak pracowałem w Szkocji za barem spotkałem tam Polaków, też barmanów....mgr Politologii :D