Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleśstwo 20

czy miałyście takie objawy kiedys pomóżcie

Polecane posty

Gość maleśstwo 20

niedawno rozpoczełam współżycie z moim chłopakiem, na poczatku miałam jakies schizy ze bedzie wpadka choć zabezpiezaliśmy sie dość pożądnie, ale był okres i przebiegał normalnie, jednak po ostatnim razie zaczełam krwawić ale lekko, bardziej plamienie takie, a teraz jestem w połowie cyklu i tez tak mam, czy to może być jajeczkowanie???taki przebieg czy bardziej objawy jakiejs choroby???to mój pierwszy partner seksualny wczesniej byłam, dziewica??? pomóżćie

Gość zażywasz pigułki

Plamienie przy pierewszych stosunkach to nic dziwnego, błonka nie zawsze pęka cała od razu i potem coś jeszcze moze krwawić. A to ,że niektóre kobiety lekko plamią w połowie cyklu jak maja owulację to się zdarza. Nie ma w tym nic niepokojacego.

Gość bo jeśli nie
to ja na twoim miejscu juz bym była u lekarza , to nie jest raczej normalne żeby bez powodu krwawić a jajeczkowanie tu nie ma nic do rzeczy

Gość maleśstwo 20
nie nie biore pigułek, narazie używamy prezerwatyw

Gość maleśstwo 20
to znaczy to nie sa jakies tam obfite krwawienia, tylko taki śluz z krwia troche, zapisałam sie do lekarza ale niestety dopiero na 19 bo ma urlop

No właśnie ,ze jeczkowanie ma:) moja mama np w czasie jeczkowania lekko plami i czytałam z niktóre kobiety tak mają. Jeżeli to trwa jeden dzień o nie am się czym martwić.

Gość maleśstwo 20
to trwa tak 2-3 dni maksymalnie, ostatnio jak uprawialiśmy seks tez byłam mniej wiecej w połowie cyklu i potem było to krwawienie

Gość maleśstwo 20
no nie wiem troche mnie to martwi boje sie nadżerki...

Gość maleśstwo 20
albo czegoś gorsszego

Gość maleśstwo 20
w dodatku martwie sie czy to nie sa jakies objawy ciaży podobno wtedy tez strasznie boli brzuch