Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ............................19

gdzie spotykacie sie ze swoim facetem?

Polecane posty

Gość ............................19

gdzie spotykacie sie ze swoim facetem? u nego w dumu czy u was? jesli tak to ile trwa spotkanie? co mowia inni domownicy na wasze wizyty ??

Gość dziewczę
u niego, u mnie, na mieście, różnie, na zmianę zazwyczaj, domownicy nie mówią nic (mam swój pokój). No chyba że posiedzimy dłużej niż to uzgodnilismy kiedyśtam z resztą domowników.

Gość ja siedze ze swoim caly czas

Gość mam ochote ponawrzucać
róznie ale częściej u niego, bo u mnie wiecej domowników... trwa do oporu :-)

Gość wkurzyłam się
najczesciej u mnie- zazwyczaj w piątek, sobotę 20.00-24.00i niedzielę 16,17-20,21 ...ale to bylo w roku szkolnym. Przed maturą raz w tygodniu na 2 godziny maksymalnie:( Teraz póki mam wakacje korzystamy jak mozemy:) Spotykamy się minimum 5 razy w tygodniu i siedzimy od 20 do polnocy :) czasami spię u niego, ale rzadko-zdarzylo się moze ze 3 razy. U niego spotykamy się rzadko-raz, 2 razy w miesiącu. Co na to domownicy...hmmm...bylo cięzko na początku- rodzice mieli wiecznie pretensje ze się nie uczę, ze marnujemy czas itd...ale glownie bali się o to ze zostaną za szybko dziadkami :P A przeciez jak się spotykamy to nie musimy od razu ze sobą sypiac nie;)? Ale odkąd dostalam się na wymarzone studia wszystko ucichlo- a teraz wyprowadzam się do innego miasta i mam daleko co będą sobie myslec bo nawet nie będą wiedzieli kiedy się spotykamy :P o!