Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wino gronowe

Alkohol a seks

Polecane posty

Gość wino gronowe

Czy alkohol potrafi ludziom tak namieszać w głowie, że robią w łóżku rzeczy o które na trzeźwo nigdy by się nie posądzili?

Gość wino gronowe
cukiereczku zrobiłaś po alkoholu coś ekstremalnego, czy raczej z kimś ekstremalnym?

Gość MARIKA kika
Alkohol i sex fajna rzecz :D :D :D

Gość kobieta po alkocholu
bywa zazwyczaj łatwa, facet przewaznie nie moze :P

Ale chyba nie mówimy tutaj o typowym najeb..... się..... bo łaczyc to jeszcze z sexem to głupota. Mówimy o wstawieniu się lekkim, czasami troszke większym :P

Gość hmmmm.................
ja zawsze po alkoholu (ale z umiarem- tzn ok 4 drinki) mam taki fajny nastroj a to przeklada sie na bardzo udany sexik i wtedy tez mam wieksza ochote na eksperymenty-np. dzieki drinkom zgodzilam sie na swoj pierwszy anal :) jakos na trzezwo nie moge sie przemoc moj facet smieje sie czasem ze specjalnie mnie upije zeby moc to powtorzyc:):) hehe

Gość wino gronowe
Ja mam na myśli raczej moment, kiedy człowiek budzi się rano i....zaczyna przypominać sobie co robił ubiegłego wieczora. I nagle ten kac moralny...chociaż ja raczej przypominałam innym co robili i czego byłam świadkiem:)

Gość wino gronowe
Kiedyś po imprezie, w związku z faktem, że więcej było, uczestników niż łóżek, zapakowałam się z koleżanką i kolegą do jednego łóżka. Po ok. 10 minutach oni nie zwracając uwagi na moją obecnosć zaczęli się regularnie bzykać. Szybko wyniosłam się z pokoju, wolałam już spać w kuchni na podłodze. W każdym razie na drugi dzień moja koleżanka, była strasznie zdołowana bo uroków samego seksu nie pamiętała, ale doskonale zdawała sobie sprawę, że ten jej nocny kochaś, poinformuje o swoich wyczynach całą uczelnię, co też oczywiście zrobił.A wszystko przez alkohol, ale czy tylko? Czy gdyby miała silniejszy charakter to odmówiłaby mu? Tego nie wiem.

Gość wino gronowe
Nie cukiereczku, byłam na tej samej orbicie co oni, bo równo piliśmy...tylko, że na mnie alkohol działa odwrotnie, odpycham każdego faceta łącznie ze swoim dlatego nie rozumiem ludzi, którzy wypiją i tracą hamulce

Gość hmmmm.................
ja kiedys na imprezie w akademiku omalo nie skonczylam w lozku z moim najlepszym przyjacielem (takim z podworka), ale jakos udalo mi sie opanowac...i dobrze bo oboje mielibysmy pozniej wyrzuty sumienia

hmmmm................. tak ci sie tylko wydaje, chyba czegos nie łapiesz:-O

Gość do impotentki
jukenski o co ci chodzi?

wierny przyjaciel + sex = skrywana wieloletnia miłosc z jego strony on tak powiedział żeby cie nie stracic

no cos ty, przeciez facet moze to robic z kazda biorac pod uwage twoj tok myslenia to juz predzej powiedzialabym ze to ja go skrycie kocham skoro prawie zgodzilam sie na sex z nim...

Gość WIEMY
SEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

misaczku to on cie kocha, skoro widze co piszesz to wiem że brak wyzszego uczucia z twojej strony jest ewidentyny:-O nie każdy facet może z kazda, np: ja nie:)

Gość ku przestodze
Zgubne skutki picia wódki 14:40 Enter po linku Zwracam sie do was z prosba o rozstrzygniecie sporu, a wlasciwie nie sporu - to takie przekomarzanie sie bylo . Zwialismy z maalutka z Ogolnej tu, bo i tak za chwile ktos by nas wykastrowal Wiec, jak to jest po paru glebszych? Wasze doswiadczenia, wrazenia? 13:57 Enter po linku Jak ja lubie byc wstawiony ... 13:59 maalutka nie mialam pojecia, ze lubisz • • • • • • • • • • • • http://img302.imageshack.us/my.php?image=motyle6hl.jpg głębiej... och tak...nie przerywaj... jeszcze...ach... mmmmm..jeszcze... tylko nie za głęboko 14:07 Enter po linku I co Cie dziwi, maalutka?.. Jak kazdy chlop 14:10 maalutka wstawiona to lubi być ona wiesz? chodzą takie te, że on wtedy nie może • • • • • • • • • • • • http://img302.imageshack.us/my.php?image=motyle6hl.jpg głębiej... och tak...nie przerywaj... jeszcze...ach... mmmmm..jeszcze... tylko nie za głęboko 14:13 Enter po linku Chodza tez takie te, ze wtedy moze akurat dluzej. I glebiej 14:20 maalutka no tak, tylko zalezy od wstawienia zgodzę się częściowo, bo z autopsji znam • • • • • • • • • • • • http://img302.imageshack.us/my.php?image=motyle6hl.jpg głębiej... och tak...nie przerywaj... jeszcze...ach... mmmmm..jeszcze... tylko nie za głęboko 18:28 maalutka to dlatego misie mnie pytały czy piję heheheheh nie wiedzialam o co mu chodzi, Enter Słonko nie zauważyłam tego topiku czekam na Ciebie i czekam • • • • • • • • • • • • http://img302.imageshack.us/my.php?image=motyle6hl.jpg głębiej... och tak...nie przerywaj... jeszcze...ach... mmmmm..jeszcze... tylko nie za głęboko 18:37 przedfurzacz orgazmów Tylko się nie śmiejcie...Wspominałem już, że jestem z natury nieśmialy do kobiet i lubię machnać sobie kilka głebszych dla kurażu. Jak wypiję lepiej mi się gra... To było rok temu na walentynki, byłem nieźle wstawiony nawet nie wiem jak wylądowalismy w łóżku. .. Obudziłem się nad ranem z zaschnietym gardlem po omacku poszedłem do kuchni się napić, zahaczyłem głową o wyłacznik, zapaliło się światło, byłem w szoku leżała na podłodze bez majtek, była prawie cała czarna!! tylko biust miała brązowy a i uda, gapiłem się na nią i mogłem wykrztusić słowa. Od tamtej pory nie przesadzam z alkoholem. ...o yeah... 19:08 maalutka przedłurzaczu nie pij tyle, alkohol wpływa negatywnie na układ krążenia, chodzą takie te, że powoduje zaburzenia erekcji a przy dłuższym nadużywaniu problemy mogą się utrwalić • • • • • • • • • • • • Życie nie powinno być podróżą do grobu (...) raczej ślizganiem się z boku na bok, z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksploatowanym, totalnie wyczerpanym i z okrzykiem...O kurcze, ALE JAZDA! http://img302.imageshack.us/my.php?image=motyle6hl.jpg 13:35 mam kaca i nie tylko!!! 13:38 przedłurzacz orgazmów przedfurzacz orgazmów - nikt sie nie śmieje.Choć może w Twoim przypadku rubaszny usmiech zdziałałby cuda maalutka - ...o yeah... 15:13 maalutka Przedłurzaczu mam rozumieć, że chwalileś się tylko tą murzynką?? Nie lubisz być ja Enter???? • • • • • • • • • • • • Życie nie powinno być podróżą do grobu (...) raczej ślizganiem się z boku na bok, z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksploatowanym, totalnie wyczerpanym i z okrzykiem...O kurcze, ALE JAZDA! http://img302.imageshack.us/my.php?image=motyle6hl.jpg 18:07 maalutka milczenie czasami oznacza zgodę więc wszystko jasne • • • • • • • • • • • • Życie nie powinno być podróżą do grobu (...) raczej ślizganiem się z boku na bok, z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksploatowanym, totalnie wyczerpanym i z okrzykiem...O kurcze, ALE JAZDA! http://img302.imageshack.us/my.php?image=motyle6hl.jpg 18:23 przedłurzacz orgazmów maalutka - nie chwaliłem się.Murzynka byla. Ostatnio mam mało podzielna uwagę,a tak juz dziś od 17,30,mniej-wiecej,to już wogóle nie mogę sie znależć. Poczta,kafe i to zerkanie na komunikator.Moze skrobnie coś...Ale nie. ...o yeah... 18:34 maalutka Przedłurzacz dobry bajer nie jest zły pewnie w Dżibuti nie ma tlenu • • • • • • • • • • • • Życie nie powinno być podróżą do grobu (...) raczej ślizganiem się z boku na bok, z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksploatowanym, totalnie wyczerpanym i z okrzykiem...O kurcze, ALE JAZDA! http://img302.imageshack.us/my.php?image=motyle6hl.jpg 18:50 przedłurzacz orgazmów W Dżibuti nie ma wody Tlen by sie znalazł... ...o yeah... 27.03] 11:09 lilli22 Witam, w sobote sporo wypilismy i spedziłam z moim ukochanym dosc upojna noc,tzn.stosunki były długie i czasami ostre.I wszystko było by pieknie gdyby nie to ze nie moge sie normalnie wysikac bo strasznie piecze powstały chyba jakies otarcia bo moja myszka jest troche czerwona i chyba stad to pieczenie.Zastanawiam sie zatem czy jest jakas masc albo cos innego by złagodzic moje cierpienia??gdyz za kazdym razem boje sie isc do łazienki.dziewczyny poradzcie cos...

Gość cośucięło
18:23 przedłurzacz orgazmów maalutka - nie chwaliłem się.Murzynka byla.Ostatnio mam mało podzielna uwagę,a tak juz dziś od 17,30,mniej-wiecej,to już wogóle nie mogę sie znależć.Poczta,kafe i to zerkanie na komunikator.Moze skrobnie coś...Ale nie. ...o yeah... 18:34 maalutka Przedłurzacz dobry bajer nie jest zły pewnie w Dżibuti nie ma tlenu • • • • • • • • • • • •Życie nie powinno być podróżą do grobu (...)raczej ślizganiem się z boku na bok, z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksploatowanym, totalnie wyczerpanym i z okrzykiem...O kurcze, ALE JAZDA!http://img302.imageshack.us/my.php?image=motyle6hl.jpg 18:50 przedłurzacz orgazmów W Dżibuti nie ma wody Tlen by sie znalazł......o yeah... 11:09 lilli22 Witam, w sobote sporo wypilismy i spedziłam z moim ukochanym dosc upojna noc,tzn.stosunki były długie i czasami ostre.I wszystko było by pieknie gdyby nie to ze nie moge sie normalnie wysikac bo strasznie piecze powstały chyba jakies otarcia bo moja myszka jest troche czerwona i chyba stad to pieczenie.Zastanawiam sie zatem czy jest jakas masc albo cos innego by złagodzic moje cierpienia??gdyz za kazdym razem boje sie isc do łazienki.dziewczyny poradzcie cos...

jukenski- normalnie mnie zaintrygowales.... zawsze mis ie wydawalo ze facet po kilku drinkach nie mysli logicznie i jesli tylko trafi mu sie chetna to skorzysta (nawet jesli ma stala dziewczyne)

a co za tym idzie-wcale nie musi nic a nic czuc do tej dziewczyny zeby moc sie z nia kochac.... jakas glupia jestem czy co?? a moze ty jestes inny- tzn fajniejszy :):)

Gość wkurzyłam się
alkohol+ seks...? ....Zmixowałam te dwie rzeczy dokladnie tydzien temu... Nie polecam!!! Co prawda bylo calkiem fajnie:) Ale na trzezwo nigdy bym niektorych rzeczy nie robiła- mam na mysli pozycję 69 :P...no i trochę za glosno jęczalam:) Brat mojego chlopaka-mimo ze spal w sąsiednim pokoju obudzil się i zaswiecil swiatlo :P ...mam nadzieję ze przynajmniej tesciówki nie obudziłam:) ...a czemu nie polecam? Bo nie wiem czy z tego dziecka nie będzie! O! Nie zabezpieczylismy się...kto o tym pamiętal:( a orgia trwala 2 godziny a nie jak nam się wydawalo 30 minut:)

chyba jestes inny skoro nie mozesz sie kochac z obojetnie jaka:) ale zastanawiam sie powaznie nad tym co napisales odnosnie uczucia kumpla do mnie, bo wiesz kilka lat temu on chcial zebysmy byli razem ale ja uznalam ze za dobrze sie znamy i ze nie moglabym byc z nim jako facetem bo czuje do niego cos jakby milosc do brata czy moze raczej kuzyna....

takie sprawy są zawsze skomplikowane, a wiem to po tym że tkie w tym szjasie po uszy, niestety:-O

Gość próbkaaaaaaaaa
❤️

Gość do wkurzylam sie
ja kiedys (ale na trzezwo) mialam tak silny orgazm ze jak zaczela krzyczec to nie moglam sie opanowac, ale bylam na tyle swiadoma ze zaslonilam sobie usta dlonia i dalej krzyczalam:):):):) to bylo pod namiotem i raczej "sasiedzi" conieco slyszeli (mimo moich staran) moj facet mowi ze to bylo najbardziej podniecajace wydarzenie w jego zyciu....hehe