Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szamponetka

Doradźcie mi proszę szampon, po którym włoski pięknie i długo pachną.

Polecane posty

Gość Szamponetka

Miałam do tej pory Timothei migdałowy i ogórkowy, ale po nich szybko przetłuszczają mi się włosy. Może mi ktoś poleić jakiś fajny?

Gość ewelinka22
Jestem naturalną szatynką i mój faworyt w kwestii szamponu ( i odżywki!), po którym pięknie pachną włosy jest Timotei z henną do włosów brąz:)

wszystkie szampony z pantene pro-v bardzo ladnie pachna i dlugo zapach utrzymuje sie na wlosach , plus odzywaka , dodatkowo super pielegnacja ,polecam!!!!!

Gość dziewczę
popieram princille- zawsze uzywam pantene pro-V i jestem bardzo zadowolona w tej kwiestii.

Gość Szamponetka
Timothei z henną odpada, bo zapomniałam napisać, że mam bardzo jasny blond

timotei z henna tez dlugo pachnie i wlasy sa super blyszczace , ale akurat w moim przypadku , strasznie mi po nim lupiez sie robil , wiec odstawilam!!

Gość Szamponetka
Właśnie sobie przypomniałam,że Herbal kiedyś (dawno temu) też używałam i dostałam po nim łupieżu, więc więcej do niego nie wróciłam.

Gość ewelinka22
Jeszcze co do Timotei z henną, to dość, że NAPRAWDĘ dodał refleksów moim naturalnym włosom (nie wiem, jak tam na farbowane), cudnie pachniał, to jeszcze sprawiał, ze moje przetłuszczające się włoski długo były świeże! :)

Gość Szamponetka
A czy mogę tego z henną do moich bardzo jasnych włosów użyć?? Nie zrobią się rude? ;)

Gość timotei do jasnych cuchnie
ten rumiankowy wali ze hej

Na moich wlosach w ogole nie bylo widac ze uzywalam szamponu z henna ;) A jestem brunetka, wiec kupilam go dwa razy i juz raczej nie kupie. Jak masz jasne wlosy to moze w sklepie powachaj jak pachnie ta seria do jasnych, moze tez ladnie jak tez z henna.

Gość Szamponetka
hyyy.. ale przecież ten Szamtu co mi poleciłaś linka ma okropnie zle recenzje :o

Gość Shamtu...
Chodzilo Ci o zapach wiec dalam przyklad. Ma okropne recenzje akurat na tym forum z linka. Ja go mile wspominam, niestety nie dla mnie takie owocowe szampony, bo mam strasznie przetluszczajace wlosy i stosuje tylko "smierdzace" szampony z siarka ale z pokrzywa :/

Gość ewelinka22
"Szamponetka" raczej nie ma sensu używać szamponu z henną do blondu :( Za to wydaje mi się, że Sunsilk do włosów blond ładnie pachnie, a wg. mnie produkty tej firmy są bardzo dobre :) Pięknie pachną też szampony Oriflame w butelkach w kształcie walca:) Miałam do ciemnych włosów-kupiłam 2 razy, bo zapach zwalał z nóg :) Jest też wersja dla blondynek :)

Gość ewelinka22
"Agnieszka Lubicz" ja mam włoski niefarbowane i raczej jasnobrązowe, więc efekt refleksów był może po prostu bardziej widoczny niż u Ciebie, jako, że ja jestem szatynką, a Ty brunetką (zazdroszczę, to piękny typ urody!). Ale Timotej Henna wychwalam mimo wszystko pod niebiosa! :)