Baba 195 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBu napisał: Wszystko można poblogoslawic. Jakiś wywiad z madonno ciekawy jest ale ja jej nie ufam. No czyli twoj dom ostateczny. Tego nie wiemy. Może mnie jaki rekin pożre i wydali w oceanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 0 Napisano 6 minut temu Chciałabym wiedzieć jak umre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 160 Napisano 6 minut temu 7 minut temu, Faux paux napisał: związek Przepraszam za nietaktowne pytanie...kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 2 Napisano 5 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: O zmiany klimatu. Ku... dziwne powinien mowic ze jakm wierni beda wiecej placic to bóg ich ochroni przed zmianami klimatu zamiast wydawac na samochody elektryczne to na kosciol a bog oczysci powietrze ze spalin morze sie rozstapilo to i powietrze mozna tez zalatwic od reki Edytowano 4 minuty temu przez tadek batyr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 160 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, BabkaBożaBu napisał: Chciałabym wiedzieć jak umre. Mieszkasz w mieście z tramwajami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 160 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: dziwne powinien mowic ze jakm wierni beda wiecej placic to bóg ich ochroni przed zmianami klimatu Ja bym powiedziała, że jak tadek się nawróci to Polska ocaleje przed potopem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faux paux 8 Napisano 4 minuty temu (edytowany) 8 minut temu, BabkaBożaBu napisał: Haha no ale jak ktoś ma tatuaze na całym ciele lacznie z geba to jednak można się zastanawiać czy tam się wszystko styka pod czaszka Skrajności faktycznie zastanawiają. Zawsze kojarzyło mi się to z ludźmi, którzy próbują wyzbyć się swojej tożsamości w ten sposób czy jakoś ukryć przed światem. Ewentualnie desperacko pragną atencji. Mam nieodparte wrażenie, że duży odsetek z tych, którzy cali się wytatuowali albo uprawiali tzw. modyfikacje ciała (na które z 15 lat temu była moda w pewnych kręgach) - jest dziś niebinarna czy tam identyfikuje się z 15-ta płcią. Edytowano 3 minuty temu przez Faux paux Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 0 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Mieszkasz w mieście z tramwajami? Czy coś sugerujesz? Nie chce tak umrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 0 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, Faux paux napisał: Skrajności faktycznie zastanawiają. Zawsze kojarzyło mi się to z ludźmi, którzy próbują się wyzbyć swojej tożsamości w ten sposób czy jakoś ukryć przed światem. Ewentualnie desperacko pragną atencji. Mam nieodparte wrażenie, że duży odsetek z tych, którzy cali się wytatuowali albo uprawiali tzw. modyfikacje ciała (na które z 15 lat temu była moda w pewnych kręgach) - jest dziś niebinarna czy tam identyfikuje się z 15-ta płcią. No dla mnie to przegięcie totalne. Jakieś male mi się podobają ale wielkie bohomazy albo nasråne jak w brudnopisie to nie mój klimat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 160 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Faux paux napisał: moda w pewnych kręgach) - jest dziś niebinarna czy tam identyfikuje się z 15-ta płcią. A Netflix wypuścił bajkę o dwóch gejach, rodzicach niebinarnego czegoś. I miliardy dolców pójdą się j...ć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 160 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBu napisał: Czy coś sugerujesz? Nie chce tak umrzeć Tramwaj nie pyta czy chcesz, tramwaj jedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 334 Napisano 1 minutę temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Przepraszam za nietaktowne pytanie...kim jesteś? 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Mieszkasz w mieście z tramwajami? Uwaga caryca włączyła tryb śledczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 160 Napisano przed chwilą Przed chwilą, salix napisał: Uwaga caryca włączyła tryb śledczy. Dokładnie. Właśnie śledzę twój awatar, bo nie wiem czy to kolorowe tarki do jarzyn czy butelki płynów z ejwonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 0 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Tramwaj nie pyta czy chcesz, tramwaj jedzie. Dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach