Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarabeusz

hmm...co zrobić?

Polecane posty

Gość no to żonki laska bzyknie
myślę ze mimo ,ze jesteś szczęśliwa i przekonałaś do swoich racji rodzinę...jakaś obawa siedzi w tobie..bo po co tyle tego gadania..inaczej byś to zlała

własnie czemu sie denerwujesz ?? jak to nie nasz sprawa to po co ją poruszasz na forum??

Gość prezent
Bo odpowiedziałam na pytanie zadane przez autorke. I ja nie mam żadnych obaw, próbuje się jedynie dowiedzieć dlaczego tak wielu ludzi jest przeciwnych takim związkom. Jedyny argument jaki do tej pory słyszałam to sex... Wybaczcie, ale dla mnie to żaden argument.

Gość prezent
Dalej będziecie musieli dyskutować sami... Mam dziś lepsze palny niż siedzenie przed komputerem.

nie tylko sex...można wiele zrobić dla swojego partnera ale w swoim czasie...a jeszcze trochę ty będziesz pielęgniarką a on dziadkiem

mimo wszystko powodzenia

stary organizm łatwa podatnosc na choroby, stary człowiek lubi tez posiedziec w domu, ale jak lubisz byc pielegniarka to twoja sprawa a jak ci sie odmieni i dla innego zostawisz staruszka bez opieki?? myslisz że on sie tego nie boi??

miałam tego nie pisać ale musze...a co będzie z twoimi dziećmi praktycznie wychowanie spadnie na twoje plecy...ogólniak, studia..policz sobie ile będzie miał twój partner

o ile ci zrobi to dziecko..śpiesz sie

Gość prezent
ostatnie zdanie- jeśli będzie tak jak ja chce (oboje chcemy) dziecko będzie miało 20 lat, a on 61... Mniejsza z tym. Jukenski- czytałeś/aś to co pisałam o rówieśnikach? A jeśli zachoruje, ulegnie wypadkowi, itd...

to jest gdybanie z tymi rówieśnikami..a tu fakt

młody szansa utraty zdrowia, choroby 1/10 stary 6/10 kpw???

Gość skarabeusz
prezent...ja życze Tobie szczęścia - nawet jeśli będzie trwało chwile to twój wybór i Ty będziesz ponosić konrekwencje. a czasem warto tylko dla chwil...:) Mnie pociąga sex własnie ze strszym facetem ze względu na czułość, ciepło, zrozumienie. Mężczyzna, któego poznałam jest mądry - rozmawiamy, dyskutujemy - to też mnie niesamowicie kręci - jego intelekt ale jednoczesnie tolerancja. Wyrzuty mam ze względu na jego żone- tylko czy gdyby było mu z nią dobrze to szukłaby czego na zewnatrz....niewiem, zastanawiam sie..

Gość aaaaaaa
uppp