Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakjaka ja

Co o tym sadzicie- pomóżcie!

Polecane posty

Gość jakakjaka ja

Otóż mam na oku piękny, elegancki komplet biżuterii, idealnie pasujący do mojej kreacj na wesele siostry:) Są to klipsy i łańcuszek z pięknym wisiorkiem. Tylko... zrobione są z jakiegos metalu, beznikloowe, pokryte 24karatowym złotem. Wiem, ze ta bizuteria jest trwała, bo moja koleżanka już ją kupowała i nawet po kilku latach wyg;ląda jak nowa:) Tylko co myślicie o pozłacanej biżuterii? Wygląda bosko, bardzo naturalnie, ma fajny wzór i pasuje do kreacji, a na prawdziwe złoto, zwłaszcza tak łądne mnie nie stać. Za taki komplet zapłacę 110zł, a gdyby biżuteria była prawdziwa.... pewnie ponad 2 500zł:(

Gość gosciu
nie toleruj podróbek! znajdź sobie dobrego sponsora - wtedy nie takie kompleciki będziesz nosiła...

No i w czym problem? NIkt sie nie zczai czy to fałśzywka czy nie bo chyba nie dasz na weselu siostry gryźć biżuterii dla złotników-amatorów?

Gość czyli że właściwie
to o co Ci chodzi?

Gość popqultura
ja za tydzien ide na wesele i kupilam sobie komplecik za 10 zl :P wiec jaki ty masz problem?:)

Gość jakakjaka ja
No chodzi mi o to, że wiadomo- lepsze normalne złoto... Ale czy to nie jest kompletny obciach kupować pozłacane rzeczy? No mówię, ze to nowy komplet, pokryty 24karatowym złotem. Wygląda bardzo elegancko i ładnie. Mam sporo biżuterii i srebrnej i złotej, ale do tej sukienki żadna nie pasuje, no i wszyscy mnie już widzieli 100 razy w tej starej. Ale chyba na jeden wieczór może byc taka pozłacana biżuteria, prawda? Mówię, to zaufana firma, wiem,. że te wyroby przetrwają lata...