Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klau_dyn_ka

samotny piątek...

Polecane posty

nie jestem ogrodnikiem wiec nie przesadzam... chociaz...nawet jesli bym nim była to i tak zapewne bym to spieprzyła :(

Gość beettyy
ja jestem

Gość martuskaaaaa
hej mi tez jest smutno, mam okropnego doła

Czasem po prostu chciałabym się do Ciebie przytulić, bez żadnego konkretnego powodu... Pójść do parku, gdzie w promieniach słońca mienią się różnymi kolorami jesienne liście... Usiąść pod drzewem, patrzeć w niebo... Powiedzieć coś, cokolwiek, bowiem wiem, że mogę rozmawiać z Tobą o wszystkim... Spojrzeć w Twe oczy... gładzić dłoń... dotykać Twej twarzy... ust... pocałować. Poczuć się jak mała dziewczynka, bezbronna... bezpieczna w Twych objęciach... Chciałabym zapomnieć o tym, co było... żyć chwilą obecną... Pragnę usnąć wtulona w Ciebie... obudzić się kiedyś słysząc z Twych ust moje imię... Czuć, że jestem Ci potrzebna... wiedzieć, że jedyna... Chcę się z Tobą drażnić... pokłócić... tylko po to, by później się czule pogodzić... I tęsknić wiedząc, że i Ty tęsknisz...

Gość tyle ludzi na śląsku

Gość dziewczyno rób coś
!!!! tęsknota za kimś kogo nie ma przy Tobie, to strata czasu. ja zaraz wychodzę z domu. piękny mamy dzień, słońce świeci chociaż chłodno i wiatr wieje. idę do biblioteki, a wieczorem na koncert, piękny koncert dla ciała i duszy. nie marnuj czasu, bo on bezwzględny jest! 🖐️