Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikka

czy nalezy sie odszkodowanie....napiszcie prosze..

Polecane posty

Gość tikka

moje dziecko skręcilo kostkę mam gips na 2 tygodnie wydarzyło sie to poza szkołą czy nalezy sie ubiegac o odszkodowanie

tak bo dziecko jest ubezpieczone ogolnie rpzez szkole nie tylko od wypadkow zdarzajacych sie w szkole

Gość tytytyt
o odszkodowanie ubiegasz sie wtedy jesli ktos mu "pomógł" ta kostke zwichnąć. A jak sie przerwocil na prostej drodze to niby z jakiej racji?

Gość raczej nie
brane sa pod uwage uszkodzenia trwale po zwichnieciu raczej nie bedzie takowych nie marnuj czasu :)

Gość sto gorących słów.......
po zakończeniu leczenia musisz się zgłosić do szkoły po kartę ubezpieczającą ucznia i iść do lekarza,żeby opisał chorobę później składasz wniosek do lekarza orzecznika na komisję i czekasz na termin lekarz orzeknie,czy się nalerzy,czy też nie moja córka w zeszłym roku szkolnym spadła z drabinki na placu zabaw i skręciła rękę---dostała 240 zł odszkodowania więc warto próbować bo wszystko zależy na jakiego orzecznika trafisz:)

Nawet jak paznokieć zejdzie z palca to się dostaje odszkodowanie. Wiem coś o tym, własnie wytargałam troszkę kasy za takie coś.