Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BNV

ktos jeszcze nie odróznia strony prawej od lewej?

Polecane posty

Gość BNV
ale jak ktos sie zapyta: gdzie jest lewa strona to ja mu odpowiem, ale musze pomysleć. Nie umiem odpowiedzieć od razu

BNV więc widocznie nasza przypadlość nie jest związana z tym czy jesteśmy prawo czy leworęczne;)

Gość podczytywaczka...
mam mam tez tak mam:D jak jezdze samochodem sama to nie mam problemów bo wiem gdzie jadę;) najgorzej jak ktos spyta o drogę:O to w większosci przypadków po prostu mówie ze nie wiem;) Foch witaj w klubie tez mam podobnie z brakiem dominujacej półkuli, do 6 roku zycia pisałam, tzn rysowałam itd lewa reką, pozniej osycholog po badaniach jakoś przekierował mnie na prawą rękę bo stwierdził ze równie dobrze moge pisac ta i tą, a wiadomo praworecznym łatwiej w zyciu;)

Gość ja tez musze pomyslec
najgorzej, jak mi ktos mowi - a ktora reka sie zegnasz.. Ja np umiem rysowac obiema rekami.Nie jest tak,ze jestem zeczydowanie praworeczna - stad chyba tajie wahania.

A tak na marginesie to zauważyłyscie że nie wpisał się tu żaden facet? :)

Gość podczytywaczka...
ja wiem ze serce po lewej ale gdzie ta lewa?:D

Gość BNV
faceci to przynajmnie w moim przypadku to tylko robią miny i pół usmieszki. Dobrze przynajmniej,ze nie jestem blondynką

Gość ja tez tak mam jak wy
zawsze kojaże że na lewej zegarek nosze:-p i 2 sekundy musze się zastanowić, poztym nie potrafie nauczyć się dobrze obsługiwać lewą ręką strzałek na klawiaturze:-p

Gość BNV
Dobrze,ze jest nas wiecej

To chyba o nie...:) nagminnie mylę strony,czasem nawet kiedy patrze na znak to widze ze jest w prawo a myśle \"aha w lewo\" ale jadę w prawo:) jestem zkeecona taka:) i mapę tez kręce:) aaa...sposob kolegi(!) lewa ręka jest tam gdzie zegarek:)

Gość lupupupucupucupu