Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupULI

NADZIEJA

Polecane posty

Gość jupULI

Czy sa na kafe osoby ktore mialy takiego dola ze nie mieli sil dalej zyc uwazali siebie za osobe beznadziejna, i potrafili wyjsc z takiego stanu. a teraz moga powiedziec jestem szczesliwy/wa PROSZE O WPISY!!!

Kiedys uwazalam sie za beznadziejna, brzydka, gorsza i w ogole inna niz wszyscy. Moze pomoglo mi wyprowadzenie sie z domu (i unikniecie ciaglej krytyki mamy), a moze po prostu dojrzalam i pogodzilam sie ze soba. Dzis jestem szczesliwa i zadowolona z siebie, to tylko zalezy od nas i naszego nastawienia, poczucia wlasnej wartosci, a nie od tego co robimy/jak wygladamy. Przede wszystkim trzeba dac sobie prawo do porazki, gorszych dni, niesmialosci, pryszcza na nosie. Nie uwazac tego za przejaw gorszosci tylko normalna ludzka rzecz. :)

Gość jupULI
A jezeli ktos nie pamieta szczesliwych dni,a zyje tylko dlatego bo jest tchorzem zeby z nim skaczyc.

Gość kulaka
nie może byc aż tak źle zawsze są jakieś lepsze dni.Napisz co cię gnębi może razem coś wymyślimy.Napisz coś o sobie ,ile masz lat,czy jesteś sama czy nie itp.

Gość Juuudytka
Hej każdy ma w życiu Te złe chwile

Gość Juuudytka
I słońce nie masz co się załamywać Po złych chwilach zawsze przychodzą dobre Wiem coś o tym, żyję już 24 lat i nie raz miałam doła i dziwne myśli.....