Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serpertenyna

czy ktoś jeszcze tak ma?

Polecane posty

Gość serpertenyna

zastanawia mnie czy wśród kafeterjuszy są tez takie osoby co mieszkają z kimś w jednym mieszkaniu i widza sie raz czy dwa na tydzien albo wcale????? ja jak wychodze z domu o 7:20 moja mama jeszcze spi, nawet nie wchodze do jej pokoju, jak wracam jej juz nie ma, a jak ona wraca z pracy po 22 ja już śpie. dzisiaj w piątek wróciła wczesniej, widziałysmy sie 30 min, bo ona musi wyjechac na wekend, a ja musze zostac, potem zaczyna sie na nowo, moze jak wróci w niedziele troche wczesniej (chociaz zawsze wraca koło 22) to troche jeszcze z nią pogadam, pobęde.. nie wiem czy sie z tego cieszyć, smiać czy płakac :o

Przykry obraz życia rodzinnego. Dużo zależy i od Matki i od Ciebie. Czy ona cały czas pracuje na drugą zmianę? Czy nie możecie zaplanować wspólnego wyjazdu na weekend? No, chyba, że nie macie nic sobie do powiedzenia

Gość serpertenyna
no właśnie zawsze pracuje tak na 2 zmiane :o i wekendu tez sie nie da zaplanowac razem, no w swieta sie widzimy, nad morzem bylismy w tym roku cała rodzina, no ale to i tak, poprostu jest dziwnie, brakuje mi tego kontaktu troche, wiadomo, wszystkiego nie powiem ojcu, tak samo kolezankom nie zaufam jak matce :(