witka1 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 chcialabym sobie kupic ktoras z tych torebek,prawie taka jak oryginal:)wiecie gdzie moge szukac takich torebek?slyszalam ze na e-bay wlochy cos takiego kupie. piszcie.dzieki wielkie ps a moze wiecie jaki projektant ma torebke z klodka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem gdzie to robią Napisano Wrzesień 8, 2006 kupisz prawie na xxx tce,prawie u wietnamca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lily of the valley 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 prawie robi wielka roznice:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
witka1 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 prawie wystarczy mi do szczescia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
witka1 0 Napisano Wrzesień 10, 2006 czy masz inne jeszcze modele od tych ktore moge obejrzec na tej stronce?b interesuje mnie jednak ten model z klodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Urock Napisano Wrzesień 10, 2006 Chodzi Ci pewnie o Chloe z kłódką. Szukaj na allegro, ja w tej chwili nie mam. Obejrzyj sobie modele na allegro i ceny i jesli jestes powaznie zainteresowana napisz na maila to sprowaszę specjalnie dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urock Napisano Wrzesień 11, 2006 U mnie masz za 290 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
witka1 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 do Urock a mozesz mi przeslac zdj tej torebki-z zewnatrz i w srodku. asiapp@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissUkraina 1 Napisano Wrzesień 14, 2006 sprobuj na www.handbagheaven.com Pozdrawiam i zycze udanych zakupow ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urock Napisano Wrzesień 15, 2006 miss Ukraina, to tam gdzie kupiłaś swoja sliczną LV, na widok której pól kafeterii umarło ze smiechu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martap3333 Napisano Grudzień 17, 2012 posiadam na sprzedaz -dostepne od reki w Polsce repliki torebek kontakt martap3333@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda9902 Napisano Luty 13, 2016 Ostatnio kupila prade z tej stronki http://replicapl.com/produkt/repliki-markowych-torebek/ i jestem zadowolona z jakosci jak i kontaku ze sprzedajaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NAdia NAdia Napisano Luty 25, 2016 Najwyższej jakości repliki w przystępnych cenach, darmowa wysyłka na cały świat:) https://www.facebook.com/Dobre-Replikipl-1681722528716678/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dariuaaaaa Napisano Czerwiec 23, 2017 Dostałam w prezencie taką torbę multicase24.pl/pl/p/TORBA-LISTONOSZKA-VINTAGE-REVIVAL-1965-22/807 od mojego faceta i przyznam, że zaskoczył mnie dobrym gustem :) Miałam tendencję do częstej wymiany torebek, ale do tej akurat się mocno przywiązałam. Wszystko na swoim miejscu, ciemny brąz do wszystkiego mi pasuje, podszewka super zrobiona. O torbę mnie wiele osób pytało :) No i z czasem torebka zmienia delikatnie wygląd, moim zdaniem na jeszcze lepszy. Jakby uszlachetnienie występuje. No i jest zatrzask magnetyczny, który preferuję. Z takiego prezentu jestem niezwykle zadowolona i gdybym miała wybierać to kolejny produkt od Greenburry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2017 Żonie kupowałem portfel Hermes, replika co prawda ale wygląda rewelacyjnie. Skóra, piękne etui, żona do dziś dnia jest przekonana, że to oryginalny wyrób, a ja nie mam zamiaru jej z tego błędu wyprowadzać. Skoro nie widać różnicy, to nie ma sensu przepłacać. Takie w lepszym standardzie duplikaty można na stronie www.dobre-repliki.pl ustrzelić. Darmowa dostawa, szybko doszło, mimo że jechało aż z Chin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2017 Bardzo fajne okularki Dita zamawiałam parę tygodni temu przez stronę www.dobre-repliki.pl . Mogę ten sklep polecić, mają rzeczy prosty z Chin, są dosyłane z Azji bez dodatkowych opłat. Ja robiłam zamówienie do Niemiec, to powiem, że wyjątkowo szybko dostałam paczkę, bez jakiś problemów z cłem i tego typu przygód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saba88 Napisano Sierpień 30, 2017 Ja również polecam http://dobre-repliki.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach