Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bąbelek Misia

Witaminki

Polecane posty

Gość Bąbelek Misia

Cześć Dziewczyny! Już niedługo jesień a po za tym latek przybywa a nie ubywa :) i tak sobie pomyślałam, że może przydało by sie zażywać jakieś witaminki. Znacie jakieś sprawdzone tabletki nie szkodliwe a wspomagające na przykład pamięć, koncentracje, pozbycie się senności, no i wogóle dodające sił witalnych?

Polecam witaminy z grupy B a jako dodatek może A + E ale w granicach dziennej zalecanej dawki. Ostatnio czytałam w internecie na różnych stronkach o właściwościach tych witamin. Któraś z B też koi nerwy. Poza tym B2 działa dobrze na skórę, tak jak E zresztą też. A na koncentrację herbatka zielona. Dodatkowo odtruwa organizm. Jedną torebkę można parzyć aż 3 razy, więc jeśli ktoś nie lubi wody mineralnej to polecam. Poza tym na przykład u mnie w aptece jest taka promocja, Skrzypowita za 19,90 a do tego gratis mini produkty Doliva z oliwą z oliwek z toskanii - krem do rąk i krem do twarzy + ksiązeczka z małymi saszetkami innych produktów. Już dawno chciałam wypróbować te kosmetymi, ale jestem alergiczką i nie chciałam kupowac od razu całego opakowania a tu proszę :-) No a w tych kapsułkach też sa witaminki, ale podobno trzeba brać tak z dwa opakowania, zeby było widać efekty. Ja z kolei słyszałam, że miesiąc, bo tyle trwa cykl. Powodzenia i pozdrawiam

Gość ewelinka22
Ja biorę magnez z wit. B6 oraz skrzyp polny z witaminami i mikroelementami i bardzo sobie chwalę,a w czasie wzmożonego wysiłku psychicznego i na pobudzenie tabletki "Sesja". Słyszałam też, ze wart sięgnąć po preparaty z żeń-szeniem. Pozdrawiam! :)

ja czasem łykam vitaral - pani w aptece mi kiedyś poleciła, tam jest wszystko :) nie wiem tylko, ile masz lat, ja się jeszcze uczę i mi pani takie poleciła ;)

Gość ewelinka22
Ja w zimę też brałam vitaral-bardzo dobry preparat i niedrogi! :)