Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aquiel

Mój chłopak nie lubi orala...

Polecane posty

Gość aquiel

Niedawno podczas rozmowy z moim chłopakiem wyszło, że on nie lubi seksu oralnego, bo to "świństwo". Ja osobiście lubię tę formę pieszczot i on wcześniej też nic nie mówił i nawet sam pieścił mnie w ten sposób. I kiedy ja jego pieściłam nie wspominał że cos mu nie gra.Później wyciągnęłam od niego jeszcze lepszą nowość: on nie lubi robić minety więc dlatego nie lubi jak ja mu robię loda... Próbowałam rozmawiać z nim ale od razu ucina temat. Co o tym myślicie? Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Proszę pomóżcie...

Po prostu tego nie lubi ja tez za tym nie przepadam Po prostu nas to boli

Gość masakrejszyn
współczuje Ci ,że masz takiego faceta - masakra

Gość a ja Go rozumiem
bo tez uważam to za świństwo..a traczej coś co wymaga pełnej akceptacji siebie i drugiejnosoby..i dla mnie to jakies dziwne jest..i nie wiem czy sie przełamie..ale jakos narazie to dla mnie odstręczające....

Oj Lusia widac,ze nie jestes facetem nam to sprawia bol czlonek jak zapewne wiesz jest jednym wielkim klebkiem nerwow.

Gość aneczka78
co wam sprawia bol????

Gość aneczka78
No wlasnie tez mnie to dziwi.A troche juz w zyciu widzialam

Gość dasdasd
Poulo to powiedz kochanej ,że fiuta się liże nie gryzie

Wlasnie oral,a z reszta masz napewno brata,czy kolegow z pracy,zrob Aneczka maly eksperymnet kopnij ich chodzby lekko miedzy nogi mowie lekko gdyz mocniejsze kpnicie moze zakoczyc sie smiercia i zobacz ich reakcje.

Gość aneczka78
Poulo,na litosc boska ale kto tu mowi o kopaniu?!

Gość aneczka78
Dziwne masz skojarzenia albo twoja partnerka jest..hmmm..niedelikatna?Nie mowimy tu o sexie sado-maso.

Ale to mniej wiecej o to chodzi taki jest nasz penis jeden wielki splot nerwow. A powiedzialem ci o kopaniu bo to mniej wiecej jest cos takiego

moze u nich oral znaczy kopanie?? :D:D:D to nic dziwnego ze tego nie lubi xD

Gość aneczka78
Poulo jest pierwszym mezczyzna jakiego znam ktory twierdzie ze oral boli.

Nie chcialbym szerzec tutaj jakiegos zamieszania,ale taka jest prawda my tego nie lubimy powoduje to dyskonfort.

Gość gość
Poulo, co to wg Ciebie oral? Jeszcze nie slyszalam, zeby czlonek od tego bolal, no chyba ze masz stulejke... a normalny stosunek uprawiasz, cz tez Cie boli?

Ano wlasnie to bol pracia,a take w dolnych rejonach brzucha nie wiem jak to wyjasnic to takie uczucie jakby ci ktos wbijal dluto do glowy cos takiego. Raczej nic przyjemnego

Gość gość
Poulo, jestem w ciezkim szoku czytajac Twoje posty. Czy Ty aby masz zdrowego czlonka, bez stulejki? Zeby wszystko bylo jasne, ja przez oral rozumiem lizanie, ssanie, calowanie ustami czlonka przez kobiete....

Nie no Pozdroo po prostu mowie jak jest no. Z reszta to jest nawet naukowo udowodnione,ze Seks Oralny jest niebezpieczny dla mezczyzny wiec no moj boze te badanie nie ziely sie z nikad Cos jest na rzeczy

Gość gość
Poulo, jako pseudo naukowiec zaprawde powiadam Ci: badania najczesciej biora sie znikad:P

Nie no jak na 24 latka jakos sie trzymam :). A co do tematu to naprawde bardzo wrazliwa czesc naszego ciala to jest takie uczucie jak podalem wyzej przyklad z dlutem tylko to jest akurat w miare lagodniejszy

Gość gość
A przy sexiku klasycznym w cipke tez Cie boli pracie?

Nie no Pozdro udusze cie:). Pewnie nie,mowie pewnie dlatego,ze jeszcze tego nie roblem Jasny gwint te kobiety ide sobie obejrzec ladne panienki bo raczka mnie boli

moze lepiej nie uogólniaj co??:D nie pisz ze \'nas to boli\' no chyba ze to prowokacja :> moze chory na cos jestes Oo

Nie wiem moze tak do ekarza narazie nie ide samo sie wyleczy o :)

Hehehe o to dobre Ameee naprawde az parsknalem smiechem ehh no jasne:):):)

Gość gość
Poulo--czyli nie spales z dziewczyna, ale lodzika miales robionego? No bo jesli nie, to skad wiesz, z eCie proacie boli, jakby Ci dluto wbijali w glowe? Ja nic z tego nie rozumiem:o

Oj tam Podro z tego wszystkiego sie pogubilem chyba za bardzo sie dzisiaj nagadalem itakie glupoty przychodza do glowy.:).