Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aquiel

Mój chłopak nie lubi orala...

Polecane posty

Gość szczerze zdumiona
Widzę, że podbito temat. Jeszcze ostatnie słówko do Poulo. Napisałeś: "mysle,ze po prostu wiekszosc facetow nie przyznaje sie do tego i dla swietego spokoju nie robia z tego problemow." Poulo, to źle myślisz, bzdury myślisz, bzdety myślisz, tudzież historie z 1000 i jednej nocy tyż. :P Masz do wyboru albo dalej myśleć i samooszukiwać się albo spróbować rozwiązać swój problem. Bo jak wyobrażasz sobie współżycie z kobietą?!!! (musiałam krzyknąć, bo nie dociera :) ) Pozdrawiam i życzę odrobiny rozumu = udania się do lekarza. Do autorki - nie pomogę Ci, bo mam sytuację wręcz odwrotną. Mój kochany po prostu uwielbia oral zarówno w moim, jak i jego wykonaniu. Wiem, że naprawdę lubi mnie lizać, a On wie, że ja tak samo lubię robić to Jemu. Jest super i baaardzo brakowałoby mi tego w seksie. Czułabym się też... no po prostu nieakceptowana tak do końca, gdyby się brzydził mnie. Szczerze, właściwie to nie wyobrażam sobie tego. Współczuję ipozdrawiam.

Do autorki i wszystkich lubiących dziewczyn, ja sobie nie wyobrażam jak mozna nie lubić dziewczyne pieścić oralnie, to jest przecież jedna z najwspanialszych, podniecających rzeczy, którą można z dziewczyną robić. Ja uwielbiam dawać w ten sposób rozkosz i najczęściej udaje mi się zaspokoić cudownym orgazmem. Poozdrawiam wszystkie spragnione i lubiące minetkę dziewczyny!