Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aquiel

Mój chłopak nie lubi orala...

Polecane posty

Gość gość
Chyba tak:P Gubisz sie w zeznaniach:)

Oj jak obejrze dziewczyny z sasiedzctwa moze mi przejdzie. :):). Przepraszac przepraszac chlopaki nie sluchajcie tego zapewnijcie swoim kobietkom przyjemnosc a i one z pewnoscia sie odwdziecza

A po za tym to kiedys pisalem na kafeterii ba nawet topic zaloylem specjalnie na ta okazje,zeby zrealizowac swoje marzenie,aby dziewczyna wziela mnie na recznym;)

Gość szczerze zdumiona
Poulo - z serca polecam wizytę u lekarza (urolog, androlog, seksuolog). Reakcje, które opisujesz NIE są normalne. Seks oralny nie boli! (oczywiście jeśli to oral, a nie jakieś szarpanie, czy gryzienie). Jeśli Twoja partnerka nie robi tego jakoś nieumiejętnie, to musi być coś z Tobą (jesteś pewny, że nie stulejka?) I proszę Cię nie pisz "my", mówiąc w liczbie mnogiej o bólu przy oralu, bo to kompletna bzdura. Jesteś wyjątkiem od reguły, nie regułą. :O

Poulo a moze Ona to zebami robila, ze bolalo? :o a moze udawala odkurzacz?:P

Szczerze zdumiona nie aczej nie skorzystam. To raczej nie jet nic przyjemnego I wale sie nie dziwie,ze tego nie lubi coraz wiecej chlopakow(zwlaszcza tych mlodszych rocznikowo po prostu sprawia bol)

Gość lubię to
Poulo wytlumacz mi proszę, dlaczego was to boli,bo nie mogę tego pojąć?

Penis jest skonstruowany z wielu receptorow nerwowwych. Jak pisalem wczoraj zrob maly eksperyment masz moze brata nie wiem kolege z pracy czy uczelni i wez go chodzby troszke dotknij miedzy nogi,zapewniam cie fcet zaskowyczy. Mowie troszke bo przy wiekszym nacisku moze zakonczyc sie smiercia.

I na tym to polega wiec wcale sie nie dziwie,ze chlopak autorki tematu ni lubi orala

Gość szczerze zdumiona
"Penis jest skonstruowany z wielu receptorow nerwowwych. Jak pisalem wczoraj zrob maly eksperyment masz moze brata nie wiem kolege z pracy czy uczelni i wez go chodzby troszke dotknij miedzy nogi,zapewniam cie fcet zaskowyczy. Mowie troszke bo przy wiekszym nacisku moze zakonczyc sie smiercia." Matko, przecież to jakieś BZDURY! Samo dotykanie (nie bicie, kopanie, szczypanie itp.), tylko DOTYKANIE genitaliów sprawia ból?! Człowieku, Ty masz coś kompletnie nie tak ze swoimi narządami płciowymi, ale za lekarza dziękujesz. :O Jak wyobrażasz sobie swoje życie seksualne? Mężczyznom dotyk sprawia przyjemność, rozkosz aż do orgazmu (nie ból). Jak ma wyglądać (albo wygląda) Twoje życie intymne, w jaki sposób kobieta ma Cię pieścić? Przecież to jakaś paranoja. Odpowiedz proszę, bo zaczynam myśleć, że to prowokacja. :O A może wyrażasz się nieprecyzyjnie i chodzi Ci o nadwrażliwość samej żołędzi? Wiem, że coś takiego jest możliwe i że to duży problem. Możesz sprecyzować GDZIE tak właściwie Cię boli?

Gość szczerze zdumiona
I jeszcze jedno - przestań się ciągle powoływać na chłopaka autorki tematu (to ciągłe "my"), bo ona nie napisała NIC o tym, że seks oralny go boli. Napisała, że facet uważa, że to cyt. "świństwo". Jest to więc jakiś problem w kwestii podejścia do sprawy (chorego kompletnie), a nie doznań fizycznych. W każdym razie współczuję i jemu i Tobie. Tracicie więcej, niż możecie sobie wyobrazić. :P

Gość szczerze zdumiona
A te Twoje rady dla dziewczyn, by dotknęły brata albo kolegę między nogami i zobaczyły co się stanie. Z choinki się urwałeś? :) Przecież dziewczyny mają swoich facetów, których dotykają ciągle i zapewniam Cię, że nic ich nie boli, a odgłosy wtedy może i wydają, ale to na pewno nie jest "skowyt" bólu... :P Reasumując - dziwny jesteś i kropka. :)

a wiec moj narzeczony zrobil oczy jak 5 zlotych po przeczytaniu tego co napisales Poulo, a zapewniam ze jest facetem ;) :P bzdury piszesz, jak kogos kopniesz w kolano to tez boli, nie? a jak go glaszczesz po kolanie to raczej nie :P nikt tu nie mowi o kapaniu ale o pieszczeniu!

Gość sratytaty
Oj dajcie spokoj, przeciez tu mamy taka sytuacje : 1 - Poulo jest totalnym dziwakiem, prawiczkiem majacym na dodatek problem ze swoim penisem ALBO 2 - to zwykla prowokacja. W kazdym razie wypisuje totalne bzdury. A o seksie to moze w TV slyszal, bo sam tego z pewnoscia nie robil. Pozdrawiam Facet.

To udowodnione naukowo wiec te informacje nie pochodza z sufitu,wiec moze jednak. A co do dziwaka kazdy nim jest.

Gość szczerze zdumiona
Jestem już właściwie pewna, że to prowokacja, bo niemożliwe, żeby być takim dziwakiem (i nie chodzi o Twoją przypadłość, ale o spokój i pewność, że ta patologia jest normą), ale jednak zapytam - proszę, podaj źródło informacji o tych badaniach, które to niby zrobiono (co za bzdety!). I ponawiam pytanie, jak wyobrażasz sobie swoje życie seksualne? I jak wg. Ciebie inni faceci uprawiają seks, skoro to normalne, że dotyk i stymulacja penisa sprawia im ból?

Gość Wrom
Poulo chyba straszy naiwne dziewice, bo każda kobieta, która miała jakiś kontakt z facetem doskonale wie, że oral nie boli. W ogóle penis nie boli przy dotykaniu - ten zalecany "eksperyment z bratem" równie poroniony. Bardziej czułe na uderzenia są jądra. Prowokacja.

Gość ej sory PAulo
ale coś pieprzysz... Gdyby tak było, to kobiety w ogóle by umierały od minety, bo na łechtaczce jest o wiele więcej zakończeń nerwowych niż na fiucie i jest dużo bardziej wrażliwa:o Chyba sobie za mocno trzepiesz, chłopie! Albo pomyliłeś odkurzacz z gębą swojej lubej:o

Gość do autorkiMoze twoj intymny
zapach nie przypadl mu do gustu?

Gość szczerze zdumiona
Wrom, myślę że nawet naiwna dziewica wie, że pieszczenie penisa nie boli. :) W końcu on od tego jest i nawet dziewica o tym wie. :P Też myślę, że to jednak prowokacja, bo jak to możliwe, by jakikolwiek facet nie wiedział, jak "działa" penis? I myślał, że jak jego boli przy dotknięciu to jest to najzupełniej normalne? :D Poulo, pojawisz się jeszcze? Odpowiesz na moje pytania? :)

Gość szczerze zdumiona
Cóż, myślę że poulo już się nie odezwie. Bo w sumie co ma powiedzieć? Ze badania, o których mowa, sam zrobił przed komputerem? :D Drogi poulo, jeśli nie jesteś prowokacją - rozumiem, że łatwiej wmawiać sobie i innym takie kompletne BZDETY, niż przyznać, że z Twoim sprzętem jest coś nie tak, ale niestety - jest. Więc do lekarza marsz. :)

Ale narobilem zamieszania:(. Wiec tak po pierwsze Do Ej poulo co to znaczy za mocno sobie trzepiesz czy ja kogos tutaj obrazam chyba nie. A co do prowokacji pomyslice troche czy jakbym nim byl to bym byl carny chyba jednak nie,ja mysle,ze po prostu wiekszosc facetow nie przyznaje sie do tego i dla swietego spokoju nie robia z tego problemow. Szczerze Zdumiona no jasne,ze tak zdumiona mnie on boli do lekarz nie pojde bo sie wstydze(wiem marne to wytlumaczenie). Jak to sam zrobil przed komputerem,ehh no i po cotak obrazac czlowieka przeciez ja nikogo nie wyzywam i nie wyrazam sie w sposob wulgarny.Nadal twierdze,ze opisywane przeze mnie zjawisko bolu (nie mowie tu o takim zwyklym dotknieciu),ale przy podnieceniu jest jak njbardziej prawdziwe

Gość Bik
Poulo prponuje udać się do lekarza bo masz coś nie tak ze zdrowiem. Cięzko o lepszy afrodyzjak dla faceta niż seks oralny, jest to bardzo przyjemne doznanie doprowadzające do rozkoszy. Tylko do seksu oralnego trzeba dojrzeć.

Gość aquiel
Wracam do tematu. Mój chłopak nie mówi że go to boli czy coś w tym stylu tylko nie lubi(?) a bardziej nie lubi pieściić mnie w ten sposób. Próbuję się przyzwyczaić bo to nie koniec świata ale brakuje mi tego szczerze mówiąc a przeciez go nie zmusze... nasz seks jest troche nudny no bo skoro on tego nie lubi to pole do popisu sie zmniejszyło... nie wiem sama co z tym zrobic a moze lepiej nic nie robic?

Gość aquiel
a i dodam jeszcze ze on woli pieszczoty łapką więc nie chodzi napewno o ból podczas fellatio

Gość jfghjkfs
Oral boli?:O to czemu moj facet tak go lubi/ojej chyba ktos ma niedelikatna kobiete albo niepokolei w glowie:p

Gość to dziwne
zazwyczaj to kobiety nie lubia robic facetowi... a zeby facet sam nie chciał ;(

Gość aquiel
Czy jest tu chłopak który tego nie lubi bo nie i koniec? Kiedys twierdził ze to na nego nie działa bo nic nie czuje ale pare razy w ten sposób doszedł... Zastanawia mnie tylko to że nie znalam faceta ktory nie lubiłby jak kobieta stara sie w ten sposób by zrobic mu dobrze.... i trafiłam na takiego:/ mi to sprawia frajde ale przeciez nic na siłe... teraz jakos nie moge nawet pomyslec o tym bo to tak jakby on mnie odrzucał... a moze jest jakis sposób żeby go przekonać? PS: dbam o higiene wiec to raczej nie "zapach" stanowi przeszkode

Gość mniej viagry
Jak ty viagre bierzesz to nie dziwota ze boli i to jak ;) a co do bulu moze to nie pracie cie boli tylko moszna?