Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódka.

moja historia? nienawidze przeszlosci!

Polecane posty

Gość jagódka.

Żałuje swojej przeszłości. Mam 20 lat. od roku jestem w związku. kocham go ponad wszystko.jest moim calym swiatem. oprocz niego mialam przedtem 3 kolesi z ktorymi spalam. bylam - wiec seks tez byl. zwiazki te trwaly kilka miesiecy. Wyobrazacie sobe jak zaluje? Seks z tymi facetami, nie sprawial mi przyjemnosci. potem nie moglam sobie wyobrazic, ze seks moze byc czyms przyjemnym, czyms, co moge polubic. dopoki nie pojawil sie On. stworzylismy związek. on nauczyl mnie, ze seks jest tylko dopelnieniem milosci, zwiazku, kocham sie z nim kochami robimy to czesto. i mam ciagle obrzydzenie do samej siebie, ze przespalam sie z 3 facetami.!!! kurde nie moge tego wymazac z pamieci!!! brzydze sie sobą. mimo, że to nie byly przelotne znajomosci, ale jednak!! ehhh.. chce zapomniec o tym co bylo. wymazac z pamieci. to sie nigdy nie wydarzylo. przeciez ja jestem juz innym czlowiekiem..

to dlaczego bylas z tamtymi trzema? mysle ze wtedy tez myslalas ze kazdy z nich jest wyjatkowy i ten jedyny.... postaraj sie nie myslec o nich tylko o tym z ktorym jestes teraz nie rozdrapuj swoich ran i nie chwal sie przypadkiem swoimi wyczynami z przeszlosci 🌻

Gość jagódka.
kochana. tamtych nie kochalam.tylko szukalam kogos, kto mnie zrozumie, dla kogo bede idealna. oni byli we mnie zakochani do szalenstwa. traktowali mnie jak ksiezniczke przez te 3-4 miesiace. totalna porazka. dzieki

Gość ohh...ohhh...........
nie zadręczaj się ! nie warto . Ciesz się że jednak masz kogoś kogo kochasz o tamtych zapomnij, ale nie do końca przecież byłaś księżniczką........