Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea creme

czy dla faceta prezerwatywa to obciach????

Polecane posty

Gość nivea creme

dzis uslyszalam od kogos ze ponoc uzywanie prezerwatywy przez faceta to ---> obciach. Mowil, ze to partnerka powinna sie zabezpieczac poprzez tabletki antykoncepcyjne. (Chodzi tu o stały zwiazek z partnerka a nie seks przygodny) Prawda czy mit?:)

Gość nivea creme
upup

Gość nie zadawaj się z tym burakiem

Gość nivea creme
i co? i to tyle? :O

Gość nie zadawaj się z tym burakiem
a co więcej mozna dodać? pytanie jest tak głupie, że aż zęby bolą. jak "obciachem" może być uzywanie okreslonego rodzaju srodków antykoncepcyjnych?! "obciachem" jest bycie prostakiem, który wymysla takie głupoty i polega tylko na tym, że partnerka "się" zabezpiecza (jakby ewentualne dziecko miało być tylko jej). erotyczny analfabetyzm.

Gość nietka
ok :( masz racje dzieki

Gość 19 latka
Jesli facet by powiedzial tak w stalym zwiazku to dla mnie to jest smieszne.. a jezeli w przelotnym to widomo ze goscui jest nic nie wart. Gdyby moj facet by tak powiedzial to juz mnie nigdy nie zobaczyl. Owszem nie uzywamy gumek ale jestesmy i razem bedziemy .. a ja mam niechec od gumek bo od nich mam nadżerke...

Gość lol...
mojej znajomej jej facet powiedział "ale wiesz, ja nie lubię w gumce" a ona na to "to masz problem, bo ja nie lubię bez" :D kiedyś jak brała tabletki to się problemów z oczami nabawiła, więc teraz lubi gumkę ;) a jak się facetowi nie podoba to trudno! co to za myślenie, że dziewczyna powinna się truć bo gumka to "obciach"?? :o

Gość ewka134
To jest pokrętne myślenie naszego społeczeństwa. Jeśli wolna dziewczyna ma /kupuje prezerwatywę to jest latawica i puszczalska. Jeśli facet ma to jeszcze gorzej. Dla mnie i według mnie jesli facet ma prezerwatywę( ale nie taka w portfelu z datą waśności sprzed 100 lat) świadczy o jego odpowiedzialności. Związałabym się z tym który ma i używa niż z tym który zwala poczucie odpowiedzialności za antkoncpepcję za partnerkę.