Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

BOZE!! CO MI JEST?!TO STAłO SIE PRZED CHWILA! LEKARZA!

Polecane posty

rano byla wszystko ok..dopiero wrocilam ze sklepu i nagle zabolał mnie jajnik,zakrecilo mi sie w glowie,slabo mi jest i nagle zwymiotowalam i mam małą biegunke! a wszystko w ciagu 5 minut! co sie stalo? przeciez dobrze sie czułam 10 min temu..

Gość fgfdgf
to chyba nowotwór:(

ciążą wykluczona! mialam okres niecały tydzien temu..poza tym od tamtej pory sie nie kochalam

Gość hm hmmm
bankowo tu sie dowiesz co ci jest

Gość dobrze radze....
może torbiel.jak dalej tak będzie to leć do rodzinnego, bo może pęknąć.

Gość moze to nie jajnik
tylko jelito

kiedys miałam pecherzyki na jajniku ale przepisano mi tabletki zeby je wysuszyc czy cos...biore tabletki od roku. yasmin.

Gość miotkul
której strony cię oli??? Z prawej???? Może to wyrostek???:o

Gość ZWYKłY ATAK HISTERII
:O

po prawej,ale juz mi przeszlo. jak mowie to bylo chwilowe,aczkolwiek jest mi słabo

aczkolwiek to sobie na lodówkę przyklej a zaraz potem idź do lekarza, nie ma żartów, pozdro zią;)

chyba nie ma potrzeby zeby zaraz do lekarza leciec. tylko w glowie mi sie kreci,ale przeciez nie umre od tego

Ja się kompletnie nie znam ale używasz może tamponów? Gdzieś słyszałam że oprócz tych wielkich, strasznych szoków toksycznych o których było tak głośno są też .. głupio to zabrzmi, małe szoki toksyczne :). Cokolwiek by to nie było to organizm poczuł się zagrożony i to była jego reakcja obronna. Lekceważyć tego nie powinnaś

Gość lepiej idz do lekarza
bo mogla peknac torbiel, a jak zaleje otrzewna to wtedy tylko prosektorium i nie ma, ze tylko ci troche slabo tylko do szpitala ale juz!!!!!!!

nie uzywam tamponow..;)) dobrze pojde ale w poniedzialek.

a nie mozesz teraz? przeciez jak to tylko lekko peklo to mozna szybko dzialac, a jak sie rozleje to koniec ale co mnie to obchodzi czy umrzesz czy nie i tak cie nie znam oby to nie bylo pekniecie torbieli

no wlasnie. nie obchodzi Cie to. poza tym jakby to bylo pekniecie to bolaloby mnie jeszcze,a mnie bolało tylko przez chwile.teraz tylko w glowie mi sie kreci i cos z cisnieniem nie bardzo.

Gość j.w.
idz do lekarza jak naszybciej,nawet jak sie teraz dobrze czujesz!!!!!!!!!!!!!!!!fajtycznie mogla cos peknac a konsekwencje tego mogą byc smiertelne!DO LWEKARZAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bella-dona
Skad wiesz ,ze to jajnik,skoro biegunka i zwymiotowalas to moze byc od zoladka a kichy przy takich rewolucjach moga tak bolec....zawroty przy klopotach z zoladkiem tez sa i oslabienie z potami moze byc ,obserwuj sie wez wegiel a jak nie bedzie lepiej to dopiero do lekarza

Gość to na pewno rak
zostało ci pół roku :(

to jak cie nie obchodzi to, ze ktos mowi zebys szla do lekarza bo wiesz lepiej, to.....................po kiego ch... zakladasz ten temat??? zeby miec wpisy??? zeby sie litowali nad toba?? zalosna jestes!!!!!!!!!

ja nie mowie ze to jajnik,po prostu mnie bardzo bolał tak ja przed okresem..kuł strasznie..biegunki jako takiej nie miałam raz sie załatwiłam i raz zwymiotowałam ale raczej nie biegunka..zoladek mnie nie boli.

Gość Bella-dona
od 11tej do teraz chyba juz wiesz czy Ci lepiej i jak tyle siedzisz przy kompie to znaczy ,ze przezyjesz,pozdrowka!

to moze byc po porstu ból jelita. Tak czasami jest że jak treść pokarmowa sie orzesówa już w postacistałej kupki ;) to na zakręcie może zaboleć. Jeśli jednak naprawdę Cię to niepokoi to jazda do lekarza bo tutaj medyka nie znajdziesz który leczy za pomoca kabla podającego internet do domu.

Gość po przejściach jestem
dobrze Ci radzę, idź do lekarza, ja zbagatelizowałam raz sparwę i ...o mało nie umarłam...i to nie jest żart... nie znosze latać po lekarzach ale mam nauczkę...

Gość Bora66
onaK podalas ciut mało objawów,ale wyglada to na zapalenie wyrostka robaczkowego.