Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta bez pasji

Macie jakieś pasje, coć co sprawia, ze wasze życie ma sens

Polecane posty

Gość Kobieta bez pasji

Oglądałam koncert na TVP2 i tak sobie myśle, że wiekszosć ludzi ma jakieś pasje, hobby, cele w życiu- a ja......nic:O Musze cos z tym zzrobić, coś zmieniać...ehhhh:o

Gość moją pasją jest
obciąg z połykiem :D zachęcam, pasjonujące zajęcie - będziesz spełniona

Gość Ja tez ja tez ja tez
Obciąg z połykiem i Kafe!!! :D

Gość moją pasją jest
hakuna jestes strasznie nudną i mdłą kobietą :o

Gość pomagierr
właśnie że wiekszosc ludzi nie ma żadnej pasji :) chyba, że pasją może być siedzenie na kafeterii ;)

uczę się niemieckiego.. :) chcę być w przyszłości nauczycielką bądź wykładowcą niemieckiego.. każdą wolną chwilę poświęcam na choć trochę nauki.. Ta nauka przynosi mi satysfakcję, bo sprawia, że polepszają się moje oceny w szkole z tego języka, a praca na oryginalnych tekstach niemieckich powoduje, że teksty w podręczniku nie są już dla mnie problemem:)

dwie wyżej wypowiedzi; - to o czym napisaliście jest Waszą pasją- rozumiem ale każdy normalny człowiek jednakże woli bardziej \'ambitne\' hobby:o Więc zróbcie wszystkim przysługę i idzcie robić to o czym piszecie:p Hakuna- a uczęszczasz na jakies zajęcia związane z Twoimi pasjami??:)

HAkuna- ciesz się, ze ktoś Ciebie tak nazwał- ponieważ nie ma nic gorszego niż komplement z ust takich pustaków:) Widać po prostu, ze nie pasujesz do ich marnego poziomu:)

Gość hyba sie pożygam
hakuna ---->

Hakuna- Twoje pasje sprawiają, że lepiej się Tobie żyje tzn. czy masz jakiś cel i odnalazłas jakiś sens w Zyciu-?? relaksują Ciebie te zajęcia??

Gość chorichorii
Moja pasja jest szkicowanie i rysowanie. Taniec , w tancu mozna sie zapomniec :) jeszcze chcialabym umiec robic na drutach :)

Gość gle
uwieliam malować rysować , haftować, dyskutować, fotgrafować, wędkowac, i wszystko potrafie nie starcza mi czasu na myślenie bo nie kończy sie na ać

Gość chorichorii
ja mysle, ze kazda z nas z czasem znajdzie jaka pasje dla jednej to moga byc zakupy dla innej czytanie ksiazek

Gość dance dance dance
ja kiedys jako pasje mialam taniec, potem niestety musialam przerwac i..wierzcie lub nie ale przez jakies 3 lata moje zycie bylo puste, nie ze bez tanca, nie o to chodzi, po prostu za nic mi sie wziac nie chcialo, ciagle komp, studia, komp, zarcie, od czasud o czasu wyjscie. beznadzieja. zebralam sie w te wakacje (pomogl mi ktos kto mnie skrzywdzil strasznie, zmobilizowalam sie dzieki niemu:D) i wznowilam treningi tanca, czuje sie swietnie, mam satysfakcje z tego co robie i co potrafie.