Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilonkaa

Sonda

Polecane posty

same wypadły mleczaki. Ale ten moment pociągnięcia za ostatnią skórkę nigdy nie należał do przyjemnych

Ale mi nie chodzi o zeby mleczne tylko kiedy pierwszy raz wyrwano wam ząb drugi??Ile mieliscie lat?

Mialam 14 lat :O To byla mleczna 5. Nie ruszala sie, miala mala dziurke. Mielismy w szkole kontrole u dentystki. A ta nie pytajac z nienacka wyrwala mi zeba i powiedziala, ze mlecznych nie bedzie plombowala :( Wyrwala mi z zawiazka stalego zeba. Do dzis mi nie wyrosl :( To byl pierwszy :( I poki co ostatni ;)

Gość ale jaki ząb
chodzi Ci że u dentysty? mi powypadały mleczaki, a reszta w komplecie :classic_cool:

Gość ale jaki ząb
biedactwo :) ja mam póki co zdrowe ząbki :D

Mi chodzi o to,ile mieliscie lat kiedy dentysta wyrwal wam po raz pierwszy ząb,ale nie mleczak,tylko ten drugi.

O stałe czy o drugie pytasz? Bo nie wiem czy o szóstkach wspominać.;) W klasie maturalnej miałam usuwaną górną prawą piątkę, która postanowiła wyrosnąć w podniebieniu. Na pierwszym roku studiów wyrwano mi dwie dolne szóstki przed założeniem aparatu ortodontycznego. Pozostałych mam zamiar używać co najmniej do czterdziestki.:) Żaden z moich zębów nie był tak zaniedbany, żebym musiała go usuwać, bo wyleczyć się go nie dało.

Gość paxi13
ja miałem 11 lat :(