Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega głupia baba

Znowu się zakochałam - po co?

Polecane posty

Gość mega głupia baba

Ja jestem jakaś durna, po co ja sie zakochuje,zeby cierpieć pozniej jak ten idiota przestanie się odzywać!Kobiety dajcie mi jakiegoś kopa,bo nie wiem co zaraz zrobię!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhk
wiem co czujesz, ja zawsze mam pecha, zakochuja sie zonaci sic!

Gość RRRRRRRRRRRRRRRRRr
Az zmienilem nicka żeby napisac to anonimowo bardziej. Jeżeli będziesz mu robić loda z połykiem, będziesz lubiła dużo seksu, będziesz mu gotować i nie będziesz się denerwowała gdy raz na jakiś czas upije sie z kumplami to wasz związek będzie trwał wieczność

Spróbuj przy każdym następnym zauroczeniu mówić sobie, że to tylko na chwilę. I ciesz się tą chwilą, póki trwa, a gdy minie, powspominaj ją z uśmiechem i rozejrzyj się za następną. Życie składa się z chwil. Nie myśl otym, że jest źle, tylko o tym, że było fajnie. I że jeszcze niejeden raz będzie. ;) Nikt Ci nie dokopie. Jakiś już to zrobił. Musielibyśmy nie mieć sumienia. Nosek do góry. Będzie dobrze. :)

Gość mam dokladnie to samo
teraz w napieciu czekam na kopa w dupe.

tez podziwiam. on teraz jest mily i uroczy, ja sie zakochalam, on sie zorientuje i kopnie mnie w dupe porzadnie. standard. ale ja juz przynajmniej po tym nie placze bo spotyka mnie to dosc czesto. jestem taka dziewczyna do olewania. daje mu 2 tygodnie na olanie, jak nie oleje bede w szoku

mnie kiedys olal mega wiesniak. to dopiero bylo :O

hehe ja tez:) brzydka tez nie jestem. nie wiem dlaczego mnie wszyscy olewaja, ale przynajmniej nie ma juz tego zaskoczenia jak kiedys, olewali wiec bylo m ismutno i przykro, a teraz to sie juz tego spodziewam. chyba bede robila liste tych ktorzy mnie olali.

jest teraz jakis na firmamencie potencjalny olewacz czy dopiero co zostalas olana? jak dopiero co polecam winko:)

to fakt, ja bym od razu nieba uchylila, chce by sie dobrze czul, jestem mila i czula. blad. inaczej jednak nie umiem :(

kiedys jendego olewalam---- olal mnie tez:) :) :) to co mega glupia babo? cwiczymy bycie suka????

ja sie przylaczam do sukowatosci. jak nie chca dobrej, milej cieplej dziewczyny beda mieli suke. jak nie przyniesie skutku ide do klasztoru :O

jak sie kiedys zakocham z wzajemnoscia to bedzie cud :(