Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje skromne przemyślenia

Macie równouprawnienie..dlaczego z niego nie korzystacie ?

Polecane posty

Widze tutaj setki narzekających kobiet, że są same itp...ale jakoś w życiu nie widze, żebyście wy też podrywały facetów ? Dlaczego tego nie robicie.... bo trudno się przyznać ale tak jest łatwiej nie ??? Nie ma strachu, bólu odrzucenia wstydu, tego wszystkiego z czym musi się liczyć facet podchodzący do dziewczyny. Bajki o łowcy możecie wyrzucić teraz każdy idzie na łatwizne. Jesteś sama to rusz dupe i nie żal się na forum....

ja też jestem staroświecki , więc co nie będe pomagał kobiecie w domu jak mój ojciec i większość facetów wtedy...świat idzie do przodu faceci się zmieniają, a wam się nie chce. Ps nie ma tematu do tego linku

raz z kobietami się udaje raz nie..takie życie. Ale pary razy koleżanka mi mówi , że jakiejś tam się dziewczynie podobam, a ja się pytam to dlaczego jakoś tego nie widze, a ona, że nieśmiała itp, powiedziałem, że jak wkońcu się zdecyduje to może zrobić krok bo ja nie będe. Skoro jej się podobam to do cholery niech coś zrobi by mnie poznać a nie truć tyłek koleżanką :D

Gość kolezankom- nie koleżanką
w lm używamy końcówki om- kolegom Przemyśl wiec też gramatyke :)