Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy look

czerwone paznokcie

Polecane posty

Gość sexy look

malujecie paznokcie na czerwono/wiśniowo? uwazacie ze to seksowne czy moze wrecz przeciwne-tandetne lub kiczowate?

Gość karioka*
no coś ty, ja zawsze maluję na odwazne kolory, a krwistoczerwony jest jednym z moich ulubionych

Gość kiczowate

Gość a w modzie jest teraz
french maniciure:)

ja zazwyczaj mlecznymi kolorami, poltransparentnymi, jak do frencha, tylko nie robie tej bialej kreski bo mam i tak biale koncowki paznokcia ;) czasem, ale bardzo rzadko maluje na bordowo, ale na czarwono- nie :)

Gość przecież czerwony kolor
był modny wieki temu!on wyglada tak strasznie sztucznie!

Gość Pasodoble moim oki
Jeśli czerwien- to tylko na delikatnie opalonych młodych rączkach;) Jeśli komponuje sie ze strojem to jest oki:) Na bladych i starszych rączkach wygląda to okropnie:o

Gość sexy look
ja tez zawsze malowalam pastelowymi kolorami albo jakis ciekawy frencz ale teraz zastanawiam sie wlasnie nad jakas wisnia moze....nawet fajnie to wyglada tylko musi pasowac do stroju

Gość czerwień to klasyka
więc ciemnoto nie wypowiadaj się na temety ci obce :P

Gość sexy look
slucham? no nie wiem kogo nazywasz ciemnota ale sadzac po charakterze twojej wypowiedzi kultura nie grzeszysz

Gość czerwień to klasyka
a ty inteligencja... To nie było do ciebie tylko do dziewczyny, która stwierdziła, ze czerwony jest niemodny. A tymczasem klasyka jest zawsze modna.

Gość to nie był do Ciebie
exylook tylko do osoby o nicku " przecież czerwony kolor" która napisała,że czerwień jest niemodna:-PCzerwien na paznokciach to PONADCZASOWA KLASYKA tak samo jaks ukienka małą czarna,NIGDY nie wychodzi z mody;-)

W letnim sezonie modne były ostre kolory (także czarny) na krótkich paznokciach... czerwone paznokcie są fajne o ile nie są długie...

Gość uuuuuuuuuuuuuuup

Gość ewelinka22
Mam dłuuuugaśne, naturalne (a nie wstrętne tipsy!) paznokcie, które UWIELBIAM malować na czerwono :), poza tym na ciemny brąz, fiolet :)

Gość hgfh
Ja czeso widze czerwone paznokcie na rekach dziennikarek. NIe maluje soebie na czerowno paznokci u rąk tylko u nóg. Paznokcie u nog pomalowane na czerwono są bardzo seksi

Gość kolllllllllllllllllllllla
ja bardzo lubię czerwone paznokcie

Gość hihi haha
paznokcie u rak - french, ewentualnie jakies pastele, u nog obowiazkowo cos mocniejszego (czerwien, bordo) - dla meza, bo lubi :)

Gość a ja mam bordowe
uwielbiam bordowe pazurki.Rzadko kiedy maluje na mleczne,najczesciej mam nie pomalowane

Ja właśnie pomalowałam paznokcie u nóg i rąk na czerwono. Moja mama mówi że ślicznie, a chłopak i brat że wolą frencha... Ehh, ja też, ale sama nie umiem sobie go zrobić :(

Gość madziXXX
ja tez wlasnie pomalowalam paznokcie u rak na czerwono :) wg mnie sa sexy :D

Gość Donna la Cure
Kolor czerwony jest sexowny, uwielbiam malować paznokcie w odcieniu wiśni!

Ja tez lubię czerwień na paznokciach, choc z racji wykonywanego fachu nie mogę sobie za często pozwalac na malowanie paznokci, ale kiedy tylko mogę to nadrabiam i wtedy własnie wybieram ten kolor :)

Kocham czerwień na paznokciach i wszelkie jej odcienie:) kiczowate są tipsy a nie kolor lakieru :P

Gość gość
Jeśli czerwień to tylko lakiery od firmy Trind, są piękne, błyszczące i dodają tego czegoś kobiecie :D

Gość gość
Mogę sie wypowiedzieć jestem chłopakiem?

Gość rasalgul
Czerwony Punkt Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Czerwony_Punkt Czerwony Punkt w reżyserii Patryka Vegi to film krótkometrażowy, który powstał jako etiuda promocyjna serwisu VOD Showmax wchodzącego na polski rynek. Produkcja jest historią biznesmana, który otrzymuje niepozorny prezent, którym jest wskaźnik laserowy. Wkrótce okazuje się, że wskaźnik przysporzy bohaterowi wielu problemów. W najnowszym filmie Patryka Vegi występują Ewan McGregor, Olga Bołądź, Janusz Chabior, Andrzej Grabowski, Tomasz Oświeciński, Piotr Stramowski.