Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet

Czy wyobrazacie sobie zycie bez auta?

Polecane posty

Gość do kobiet

Np. jesli facet boi sie prowadzic albo nie potrafi

Gość koobi
Nie wyobrazam sobie,żebym musiała w tej kwestii liczyc tylko na faceta:-0

a dlaczego jesli facet nie umie rowadzic to ja mam zyc bez auta??? kobietom tez daja prawo jazdy... ja mam wlasne 4 kólka i nie po tylu latach juz nie wyobrazam sobie zycia bez niego

to zalezy, jezeli mam do przejechania 3 przystanki po linii prostej tramwajem to nie bede brala samochodu :D ale na dalsze albo bardziej skomplikowane trasy tylko auto..poza tym facetowi bym nie dala prowadzic :o najlepiej muzyczke puscic i szalec :classic_cool: :D

Gość trzeba najpierw zdac prawko
a narazie tego nie widze :D:D:D

Gość kluska serowa
nie wiem co ma facet do zycia bez auta. ciezej chyba bez auta niz bez faceta :P

Gość Frau Schwarz
mam prawko ale nie mam samochodu z jednego powodu, boje sie jezdzic, za kolkiem jestem typowa baba za kierownica, wole nie narazac zycia niewinnych ludzi i swojego dlatego namowilam mojego faceta, zeby zrobil sobie prawko bo faceci maja wiekszy dryg do samochodow. Zaczal je robic i przestal, tlumaczac sie brakiem czasu i tak od listopada. Wkurza mnie to, bo o ile kobiecie mozna wybaczyc brak prawka tak moim zdaniem facet powinien je miec, zwlaszcze, ze dosc czesto jest wymagane w pracy.

Gość brrrum
ja wyobrażam sobie zycie bez auta ale nie wyobrażam sobie zycia z facetem który boi sie prowadzic, co to za facet...bleee:P

Gość ja osobiście nie mam talentu
do prowadzenia samochodu. Po prostu. Mam kiepski refleks, zwłaszcza jak źle się czuję, często jestem nieprzytomna, tak fizycznie, śpiąca i roztargniona. Wydaje mi się, że faceci, którzy nie potrafią prowadzić samochodu, nie mają ścisłego umysłu, są nieco bardziej humorzaści, tacy emocjonalni i przewrażliwieni, albo po prostu zniewieściali. No bo jednak żeby być dobrym kierowcą trzeba miec pewne cechy. i raczej nie wyobrażam sobie, żeby żadna osoba z dwójki nie prowadziła samochodu. A co jak ktoś będzie miał wypadek? Albo jak np. kobieta byłaby w ciąży i zaczęłabym rodzić?:O To się zazwyczaj dzieje w środku nocy. Tu gdzie mieszkam nie jeżdżą żadne autobusy nocne. Miałabym czekać do rana, czy iść 25km do najbliższego szpitala?:)

Gość do kobiet
Ja akurat potrzebuję auta bo nie mam sie gdzie spotykac z moim facetem. On ma dużego, więc jeżdzimy do lasu , rozkładamy fotele i sie bzykamy do upadłego w rytm muzyczki he he he

Już nie wyobrażam sobie życia bez auta, bo sama jeżdżę i nie raz wracałam z workiem siedząco leżącym w postaci nawalonego jak szpak mężusia. Miałam co prawda dużą przerwę w prowadzeniu auta , ale to pryszcz, tego sie nie zapomina jak jazdy na rowerze.

Gość jasne ze bym potrafila
co za problem w ogole :D Nie lubie swojej D... wozic bryka :P A czymoj mezczyzna mial by prawko czy nie - to mi wszystko jedno ;) Byle by mi na imprezy nie kazal sie wozic :P Frajerstwu mowie NIE :P

--> jasne ze bym potrafila Siedziałaś w puszce że nie jest ci obce określenie frajerstwo ?

Gość bruudeer
Atrakcyjna blondynka jedzie samochodem. Przejeżdża skrzyżowanie na czerwonym świetle. Zatrzymuje ją policjant, podchodzi i pyta: - Pani wie, dlaczego ją zatrzymałem? - Tak panie władzo, ale dzisiejszy wieczór mam już zajęty.

troll ---> A co tylko tam frajerem mozna zostac? :P

Gość tinto de verano
albo jest wciąż pijany jak mój stary:D w dużym mieście można obejść się spokojnie bez samochodu, gorzej na zadupiu:) ------- http://proces.blox.pl/html

--> jasne ze bym potrafila Określenie pochodzi z tego miejsca, i określa po prostu człowieka uczciwego. Ludzie nie grypsujący używają go nie znając prawdziwego znaczenia tego słowa. Frajer wg ciebie to kto ?

Gość powypadkowy
Ja nigdy samochodu mieć nie będę. Od kiedy najbliższa mi osoba zginęła w wypadku nie mogę nawet patrzeć na te żelastwo na kołach, nie mam najmniejszego zamiaru robić prawa jazdy. Jak to się dziewczynie nie podoba to trudno - niech się sama wozi.

Slowo ma pare znaczen. Jako, ze nie mam doswiadczen grypsiarskich ( :classic_cool: ) mialam a mysli znaczenie zwykle: Frajer - Osoba bardzo naiwna. Ktoś, komu można wmówić cokolwiek lub namówić z dużą łatwością na czynności przynoszące tej osobie straty. Ale tez nie sadze, by frajer po w kiciu znaczylo "czlowieka uczciwego" :P

Gość denat wracaj na topik

takiej definicji slowa nie ma :P

ale nie ma tam definicji, ze frajer to "osoba niegrypsująca" :P Ty zaczales o znaczeniach :P

Gość troll założ sobie topik
o poprawnej polszczyźnie i tam ludzi uświadamiaj , a nie zaśmiecaj innych tematów tymi bzdetami... wiadomo, że często słowa, które na początku były używane tylko w określonych kręgach, po jakimś czasie wchodzą do języka potocznego i często zmieniają znaczenie.. więc Twoje upieranie sie nie ma sensu...