Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety z syfkami

DERMATOLOG w SZCZECINIE.

Polecane posty

Gość niestety z syfkami

Proszę, jeśli znacie jakiegoś dobrego dermatologa, najlepiej przyjmującego państwowo, to proszę polećcie mi go, bo dłużej mojej twarzy nie zniosę. Mam 22 lata, a pomimo tego cały czas z trądzikiem, przebarwieniami itp. Leczyłam się już u 2 różnych dermatologów, ale niestety bez większych efektów. Mam już dość :(.

na ulicy wyszynskiego przyjmuje pani dermatolog dr.Gołąbowska-Słuczanowska. Jest to przychodnia alergologiczna,pani jest bardzo miła i posiada naprawde duża wiedzę,nie trzeba długo czekac na wizyte,ale przyjmuje tylko we czwartki no i na kasę chorych.POWODZENIA!!!!

Gość niestety z syfkami
owsianka, bardzo dziękuję Tobie za te namiary :), muszę się w sobie zebrać i tam się wybrać w najbliższym czasie... A może jeszcze Kogoś mi polecicie ?

Gość niestety z syfkami
owsianka, a wiesz może w jakich godzinach ta pani dr przyjmuje ? Pozdrawiam 🌻.

Gość reni59
Moja córka leczy się skutecznie u dermatologa w Przychodni Portowej na ul.Enargetyków.Przyjmują dwie lekarki.Można rejestrować się telefonicznie.Podaję nr telefonu do Przychodni: 091 46-24-602.Odezwie się automatyczna sekretarka.Należy poczekać, aż odezwie się ktoś "na żywo".Wówczas poprosić z rejestracją dermatologiczną.Wizyty są na bieżąco.Najlepiej dzwonić w godz.8.00-11.00.Na wizytę trzeba zabrać aktualną książeczkę zdrowia.Życzę powodzenia.