Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze ladnie wygladac

biala spodniczka

Polecane posty

mam biala spodnice zwykla prosta i zupelnie nie mam pojecia jakie moga pasowac do niej rajstopy:( poza kolorem cielistym oczywiscie .... bardzo lubie melanzowe ale chyba nie beda pasowaly ?

Gość Mongoose
a co to za kolor 'melanzowy' ??? :o:o

melanzowe sa rajstopy koloru szarego ale sa kryjace:)

Gość kosmokwaki
do bailej spodniczki nie nosi si rajstop bo przeswituja szwy .. zaloz sobie ponczoszki .... no i chyba zadne procz cielistych rajstop nie pasuja

Gość alicja_tv
do bialej spodniczki moim zdaniem pasuja swietnie czarne zwykle rajstopy swietnie to wyglada i czuje sie sexy.

Gość Tylko nie czarne chyba że
chcesz stworzyć efekt 'wiejskiej potańcówki' :O A z jakiego materiału jest spódnica? I co prócz rajstop zamierzasz do niej załozyć?

Gość manikaa
a jakiej długości jest spódnica? i w jakim stylu? tak bardziej na elegancko czy na luzie; czy dyskotekowo?

Gość marzycielka_88
nigdy nie zakładaj czarnych rajstop masakra to wygląda ani do białej ani beżowej spódnicy...dla mnie czarne to jedynie do popielatej albo fioletowej spódnicy chyba że tak pogrzebowo do czarnej...chyba troche za wcześnie na białą spódnice

Najlepszym rozwiązaniem jest założyć rajstopki 5den....Z tego co wiem,to tylko Wolford ma w swojej ofercie takie...:)Ale tak na prawdę tych rajstop nie widać,ze względu na to,że są cienkie jak mgiełka...i o to przecież chodzi...:)