Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_in_red21

schizy

Polecane posty

jeden raz w zyciu kochalam sie bez gumki, choc normalnie biote tabletki i caly czas schizuje, ze moge byc w ciazy. w poprzednim miesiacu mialam normalne krwawienie z odstawienia, takie 4. dniowe. troche mnie bolalo, wiadomo jak jest. teraz prawie nic, ani brzuch ani w krzyzu. krawienie dosyc skape i ciagle mysle, ze jestem w ciazy. powiedzcie czemu jak sie tak stresuje. wiem, ze to bylby wielki niefart jeslibym zaszla w ciaze i ze to prawie nie mozliwe. bralam ztedy antybiotyk, ale nigdzie nie bylo napisane, ze ma wplyw na skutecznosc. tabletki biore zawsze o mniej wiecej tej samej porze, +/- 2 godziny, nie zdarzylo mi sie zapomniec. a i tak ciagle sie boje. stresuje sie ze peknie gumka czy cos. juz nie wiem co robic, bo zadnej radosci z seksu nie mam. poradzcie cos. az mnie mdli z tych nerwow ostatnio. ciagle wypatruje objawow ciazy tylko.

Gość Łukaszomiła
Heh...jakbym czytała to o sobie...,ale na szczęście już mi takie schizy minęły!Też na samym początku miałam takie problemy,ale teraz już to historia!Nie biorę tabletek i zabezbieczamy się gumką i wszystko jest o.k!Nareszcie mam orgazmy i cieszę się seksem jak tylko mogę:):):):)...to mija z czasem.CIERPLIWOŚCI!I nie myśl,że zaraz zajdziesz w ciąże,bo przecież się zabezpieczasz!

Gość 19 latka
nie martw sie :) ja biore tabletki i zawsze sie kocham do konca i niczym si enie martwie :) ciesze sie seksem:) z moim lubym:)