Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Na skrzyżowaniu na placu de Gaullea koło stacji Warszawa Powiśle a tramwaj jechał na wschód.No i nie wiem jak ją wytropić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po zapachu idz Napisano Wrzesień 9, 2006 po śledziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shorty 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 a tak, to pewnie ja bylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calamity Jane 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 ale co...? portfel Ci zajumala? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahahahaa Napisano Wrzesień 9, 2006 smierdzisz sledziem? m,uheheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shorty śledzik Napisano Wrzesień 9, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shorty 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 powiem wiecej - dorszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shorty śledzik Napisano Wrzesień 9, 2006 hehehehehehehehhe,dorszem to Amant zalatuje,nasza dobra,poczciwa shorty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Nie tylko się do mnie uśmiechała i niesamowicie dobrze wyglądała.Właściwie pewien łobuz wyrwał mi butelkę ale to i tak było o wiele gorsze że uciekła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amant ty jesteś Napisano Wrzesień 9, 2006 brzydalowy,pokazywałeś dziewczynom foto? Chyba nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shorty 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 hmm, to mzoe jednak jade wegorzem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shorty pachniesz Napisano Wrzesień 9, 2006 jak kwiatuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shorty 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 mowisz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Ale chyba by się nie uśmiechała jakbym jej się nie podobał:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shorty 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 moze sie z ciebie polewala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona się śmiała Napisano Wrzesień 9, 2006 z Twojego bezzębia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shorty 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 hmm ma tu ktos fote Amanta? slyszalam od jego siostry kiedys tam ze w realu to taki przecietniaczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Ale ona mnie widziała i już wie jaki śliczny jestem.No i gdzie ona mogła iść?? 1 Do roboty na 11 2 od razu do chałupy 3 do innego pojazdu aby dojechać do chałupy 4 na imprezę np. w dzielnicyt Powsin A może inne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mało że przeciętniak Napisano Wrzesień 9, 2006 Nie ma też górnych zębów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shorty 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 jechala PKSem do domu, zniwa sie zaczynaja.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Ale chyba o tej porze PKS nie kursowały:O.Jedna panienka mnie zna trochę ale nie powiem jaka bo by mnie już w tej dziurze wszyscy znali a co gorsze często tam bywam jak jeżdżę do Warszawy:P.A panienka wyglądała na typową podrywaczkę więc nie wierzę w to żeby się ze mnie nabijała:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shorty 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 chciala cie uwiesc i rzucic niczym zimna suka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Chyba jednak miała coś ważnego do załatwienia:O.No i sknociłem bo za nią nie poszedłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 No to może ktoś wie jak ją wytropić.To była najładniejsza jaką widziałem w tym roku z bliska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciastko z kremem 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Amant przezywasz jak mrówka okres... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HELEDOREBABE Napisano Wrzesień 9, 2006 ooo, to juz nie masz szans, jak by to bylo wczoraj to pewnie jeszcze by sie cos dalo zrobic, ale od 3-ego to szmat czasu uplynelo... ja bym sie nie ludzila, he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 A czemu wcześniej (ale po rozejściu) miałyby być większe szanse:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HELEDOREBABE Napisano Wrzesień 9, 2006 uuupsss, przeczytalam pierwszy post i zrozumialam, ze .... uciekla Ci panienka, ktora Ci sie podobala, nic nie bylo o tym, ze to Twoja byla, skoro jednak to Twoja byla, to masz na nia chyba jakies namiary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.zapasowa 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Na pewno 35 nie miała:O.I nie była moja.A wychodziła z tramwaju pomiędzy 10 i 11 .No i miala brudnożółte spodnie.No to pewnie wtedy nie jechałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HELEDOREBABE Napisano Wrzesień 9, 2006 Eh, Amant nie łam sie, jeszcze nie raz Ci dziewczyna ucieknie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach