Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agenciara

jakie tabletki antykoncepcyjne dla 17 latki bez recepty

Polecane posty

Gość agenciara

tak jak w temacie czy sa jakies bez recepty bo nie mam zamiaru biegac po lekarzach :))pa

Gość chyba zartujesz

Gość Ellla
No to chyba bedziesz musiala pobiegac, bo wszystkie tabletki anty sa na recepte. Nie ma lekko.

Gość agenciara
pytam poważnie hyba lepiej zapobiegać niz potem żałowąć

Gość a my odpowiadamy powaznie

Gość agenciara
czyli mam isc do ginekologa i on mi przepisze dopiero ile kosztuje wizyta no a które waszym zdaniem na recepte sa najlepsze po któryh sie nie tyje

nie ma bez recepty.....wiec pobiegasz...co ci szkodzi:) za sex sie brac nie wstydzisz a do gina sie wstydzisz?? gdzie tu sens?:o

Gość tttttttttttttttttttt
to ja ci powaznie odpowiem:) zeby sie bzykac i zapobiegac powinno sie byc odpowiedzialnym, a "nie mam zamiaru biegac po lekarzach" o tym zupelnie nie swiadczy :) po drugie hormony w wieku 17 lat to nie mega tragedia, ale na pewno nic dobrego :) po trzecie tabletki powinny byc dobrane indywidualnie przez lekarza po szerebu badan a przynajmniej po wywiadzie, bo moze WCALE nie mozesz ich brac, a po czwarte w tym wieku powinnas wiedziec chociaz tyle, ze tabsow nie na recepte nie ma:)

Gość nasze zdanie nie ma
tu nic do rzeczy:O ignorantko

Gość tttttttttttttttttttt
utyc mozesz po kazdych, albo po zadnych :) zalezy. a wizyta kosztuje 0zł :)albo wiecej:) do 150 nawet :)

Gość agenciara
ok dziewczyny i jeszce jedno pytanie czy ginekolog moze wykonac zabieg skrócenia warg sromowych mniejszych pytam serio to mój kompleks

wydaje mi sie ze ty jestes jeszcze za mloda, a swoja droga ciekawe co twoi rodzice na to? a tabletki musisz miec od ginekologa jednak ja je ci odradzam w tak wczsnym wiek brac , bo mozna sie pozniej roznych chorob nabawic! mozesz isc do ginekologa na rejon niekoniecznie bezplatnie i tez ci te tabletki przepisze a co do tych po lkktorych sie nie tyje to poczytaj sobie topiki tu jest takich pelno!

Gość oczywiście że
że nie ma po co biegac po lekarzach. Hormony nie są ważne. Bierz jakiekolwiek, co za rócnica. Lekarz chetnie zrobi Ci zabieg plastyczny warg sromowych w ramach kasy chorych, możesz się też wydepilować u ginekologa, jeśli twoim kompleksem są włoski. a tak serio, to bez recepty sa prezenrwatywy a po drugie, to mi smierdzi tanią prowokacją bez polotu :D

Gość andriejka
do mojej przedmówczyni sory ale nie mam czasu zeby sobie głupie prowokacje urzadzac szkoda czasu nie sadzisz po prosyu mówie wprost o moim problemoie jesli nie wiesz nic na ten temat to twoje opinie sa naprawde zbedne :: do oczywiscie ze,,,,,

Gość 19 latka
a po co chcesz sobie je skracac? nie patrz na nie i juz. Ja tez mam kompleks a Moj Ukochany kocha mnie i bardzo mu sie podobam i on nie zwraca uwagi ze mam np wargi jedna ciemna druga nie.. Naprawde sa gorsze rzeczy..

tak czy inaczej do gina nie ma co.i nie robcie tragedii, ja mialam mniej niz 17 i dostalam pigulki, lekarka nie miala nic przeciwko. wizyta prywatna nie wiem, ja chodze za 0 zl. vaneska albo chorob albo dziecka, ja bym wolala to pierwsze, i nie wiem co jej rodzice cie obchodza.

moze to wygladac ze bronie, bo jestem typowa nastolatka, ktora podobnie sie zachowuje, ale mnie siostra powiedziala ze musze isc do gina po tabletki.i powiedzialam chlopakowi i poszlam.juz nie raz bylam, ze dla mnie wejscie do gabinetu to nie tragedia narodowa :)

Gość 17-nastka
Hej:) ja mam 17 lat jak w podpisie widac, jutro umówiłam sie na wizyte do ginekologa, podobno miły jest. jedni moga sądzić że 17 lat to stanowczo za młodo jak na seks, tabletki i te sprawy, ale ja sądze że to indywidualna sprawa każdej z nas, jedne dorastaja szybciej inne normalnie a jeszcze inne później, ja jestem z tych co dorosły chyba szybciej nie chodzi mi o to że sie bzykam na prawo i lewo. Od roku mam stałego partnera, którego znam od dziecka, moi rodzice domyslają się że nie jestm dziewica ale nie poruszamy takiego tematu w domu. Kochałam sie juz z nim kilka razy, on mnie w żadnym wypadku do tego nie namawiał to była moja decyzja i nie żałuje tego...Jutro ide do lekarza jak wcześniej wspomniałam i mam nadzieje że przepisze mi tabletki bo jednak wole miec to zabezpieczenie pewniejsze niz prezerwatywa. wiadomo że jeżeli ma sie partnera którwego sie kocha to trudno nie uprawiać z im seksu bo aż samo sie chce, a jeżeli się zaczeło to juz nie mozna przestac hehe:) wole byc odpowiedzialna jeżeli biore sie za takie rzeczy niż zajść w ciążę i ledwo po ukończeni Lo mieć dzidziusia... Więc zwracam się do wszystkich forumowiczek nie osądzajcie innych na podstawie wieku tylko na podstawie tego co maja w głowie. Wiadomo że komus w wieku 30 lat trudno wyobrazic sobie jak 16 czy 17 latka może uprawiac seks, bo w tym wieku przykładowa 30 latka nie myślała o takich rzeczach... no ale jak juz mówiłam ja uważam że to jest indywidualna sprawa każdej dziewczyny i oczywiście jej partnera( mój jest odpowiedzialny a tylko rok starszy:)) Pozdrawiem wszystkie:)