Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany_po_stokroć

Problem z rodzeństwem ...

Polecane posty

Gość Załamany_po_stokroć

Kochani, czy Wy także macie problem ze swoimi bracmi oraz siostrami? Moja znalazła w necie piosenkę jakiegoś szajskiego zespołu PAKITO, i teraz łazi po domu i każdemu w ucho pierdzi "PAKITO, lubie słuchać, PA-KI-TO, PAKITO to jest to, yeah". W tej chwili jade na lekach uspokajających, ale nie wiem czy dam rade. Pomóżcie proszę !!!

zaspiewaj po po pokemon tazoo, yeah, to jest to po po po pokemoooon

Najlepiej pięknym za nadobne :D \"Majteczki w kropeczki łohoho!\" lub cos równie badziewnego. The question is: czy nie zwariujesz od tego w dwójnasób... Dobre :D Pakito....:D

Gość Załamany_po_stokroć
Ale jesteście wredni !! Naśmiewacie się, podczas gdy nawet nie wiecie, jak to jest mieć pierdziane w ucho takie zgrzyty techniawkowe. Toć to bół niemożliwy, powiedział bym że porównać to można do tego, co robi moja babcia jak przyjeżdża w gości: Otóż ona zaczaja się za plecami, łapie za kark i w ucho robi" "tyryryt, ziuuum, szu szu szu" . Podobno ją to odstresowuje, ja jednakże nie podzielam jej entuzjazmu. Myślałem już o wyjeździe na stałe do wielkiej Brytanii, ale nie mam na bilet. Pomocy!

mnie tylko smieszy pakito :D:D:D:D toproponuje puscic glosno cos co ci sie na przyklad podoba albo cos spokojnego, powinno jej wyjsc z glowy to kretynstwo.

To może wyjedź chociaż do Piździkowa Dolnego.... No nie wiem:D Sorry brachu, to chyba sytuacja bez wyjścia... Albo nie, jest jedno wyjście: WYJDŹ Z DOMU!

Gość wyjdz z domu albo daj siostrze
50 zł i niech ona wyjdzie;)