Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olympia

Jaki tusz pogrubiajacy polecacie?

Polecane posty

Gość ma nadzieję
Max Factor 2000 Dramatic Look - jest super, przynamniej dla mnie.

Gość Olympia
dzieki za pierwszy wpis:)

Gość ma nadzieję
pierwszy i ostatni :D:D

Gość piipioouou
air max Astor

Gość ulapolka******
air max astora rzeczywiście jest super,ale nie jako tusz pogrubiający,ale raczej wydłużający :) ale jeśli masz normalne rzęsy to air max astora jest ok :) natomiast jeśli chodzi Ci o pogrubienie to polecam lash architect loreala :D

Gość Anhela
Effect faux cils- efekt sztucznych rzęs. Kosztuje stówkę, ale R E W E L A C J A....Warto wydać tą kasę, bo przecież tusz ma się na długo. W kazdym razie ten tak pogrubia, ze trzeba uważać przy tzw. dziennym makijażu, żeby nie zrobić z siebie divy ze sceny Teatru Wielkiego... Efekt murowany. Acha! Dla jasności przetrenowałam: - Magnascopic Estee Lauder- niby pogrubiający, ale shit wyjątkowy!! - Hypnose Lancome- dobry, bardzo dobry - Volume Glamour Bourjuois ( chyba napisałam to z bykiem)- w miarę tani, bo jakies 40 zł, i naprawde dobry. Bardzo wydajny.Dobrze pogrubia, nie skleja. - Loreale- nie przypadły mi do gustu... O reszcie już mi się nie chce pisac...

Gość Anhela
Acha! Dziewczyny mają racje. Tusze pogrubiające Max Factora też są niezłe. Mają dobrą cenę i dają obiecany efekt.