Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydulka obrzydliwa

jestem brzydka niska i prsyzczata nie mam co liczyc

Polecane posty

na to ze bede miala chlopaka, krotkie nogi, zolte i krzywe zeby. wy sie nie stresujcie jestem oblesnia. cieszcie sie ze jestescie soba a nie mna!

pod wplywem jego topicu stworzylam swoj. bo brzydszej do siebie nie widzialam. ale ja mam to w dupie. nie bede miala chlopaka to nie

Gość upupupupup....................

Gość Autorko a jak ktos jest niski
to jest brzydki?:o bez przesady:)

Gość Ej ltamten z siłowni to twój
brat?? bo macie identyczne problemy:o Ja tez do pięknych nie należea ale trudno- ważne jest ze mam 2ręce i 2 nogi, słysze, widze i mówie:)

Gość nie łam się
są przecież niewidomi

Gość zyj ...
...na przekor innym i pieknisiom...moze w koncu tez beda ci cos zazdroscic...:)

chcialam ty topiciem wlansie pokazac ze to olewam. jestem jaka jestem. pytacie czy niska znaczy brzydka. urody mi nie dodaje moj wzrost (154cm). ale ja to olewam, ciesze sie ze jestem zdrowa, ucze sie jezykow, studiuje 2 kierunki. uroda przeminie kazdemu a ja przynajmniej nie bede miala problemow z pogodzeniem sie ze starscia i utrata atrakcyjnosci bo jej nie mam :) uszy do gory! lusterka na smietnik! brzydkie tez moze piekne ale troszke inaczej!

dodam jakby ktos mial watpliwosci ze jestem wrecz ohydna. ale przestalam sie tym martwic pare mi9esicy temu:) od tej pory zycie jest piekne:) wszystko siedzi w naszych glowach!

Gość pfffffffffffffffffffff
jak masz żółte kły to se je umyj i nie bedziesz miała zoltych

Gość pfffffffffffffffffffff
a pryszczochy powyduszaj zebys nie chodziła jak ROPNY CZOP

mam zolte bo taka mam kosc. myje zeby i jestem czytsa. maluje sie wiec nie szpece sie dodatkowo. ja sie tym nie martwie. wy tez sie nie matwcie jesli nie jesteescie piekni. piekne ma byc wnetrze a nie powloka- nikt nie decyduje przy urodzeniu jak chce wygladac. zaakceptujmy siebie nawzajem i patrzmy w serce:) ale mam super humor!

Gość bajubajka
ja tez jestem brzydka, niska, ale jakos musze z tym zyc, wazne, ze mam widoki na przyszlosc, ucze sie, pracuje, pragne podrozowac, tylko jest mi przykro jak znajduje tu topiki ze niskie dziewczyny sa nic niewarte :(

Gość o matko jedyna dziewczyny
a co wam odbiło nagle z tym wzrostem. Mało pięknych, drobnych kobiet zostało sex- bombami, światowymi gwiazdami i ideałami urody??? Niewielkie są Kylie Minogue, Madonna, Christina Aquillera, Britney Spears (ta ostatnio zbrzydła co prawda ;) ), Katie Melua, Katie Holmes, Mariah Carey, Pamela Anderson, Winona Ryder, no masa cała masa.... właściwie, jak się przejrzy WSZYSTKIE gwiazdy piosenki i filmu, to okaże się że ok. 60% to niewielkie kobietki!!! Serio. Więc czym się martwić, nie rozumiem.... chcecie być wielkimi wieżami, po co?? Źeby nie mieć z kim tańczyć chyba, ha ha

Gość bajubajka
[amela to akurat niska nie jest

Gość bajubajka
ja wiem, ze niskie dziewczyny maja wiele atutow, ale sa na tym forum osoby, ktore zakladaja topiki typu - Dziewczyny ponizej 160cm sa nic nie warte itd, to po prostu przykre:(