twój bóg i pan 33 Napisano 2 godziny temu eh fifi, fifi. to było do przewidzenia że pójdziesz w ślady matki podczas doboru zawodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 2 godziny temu Matki koorwy Katiuszki, ona jest matka koorwa lata po swiecie i obladza starym dziadom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 2 godziny temu nie wiadomo z iloma klientami juz katoiuszka zaciazyla i ile bekartow splodzila na ten swiat, nie chciala mi napisac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZK Sztum 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: nie wiadomo z iloma klientami juz katoiuszka zaciazyla i ile bekartow splodzila na ten swiat, nie chciala mi napisac xD Kolego, a mógłbyś zamontować jakąś kamerkę u Justyny w łazience? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 2 godziny temu nie jestesmy kolegami i jedyne co moge zrobic dla ciebie to nic a ty mozesz mnie pocalowac w doope za to xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZK Sztum 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: nie jestesmy kolegami i jedyne co moge zrobic dla ciebie to nic a ty mozesz mnie pocalowac w doope za to xD Kolego, może jeszcze to rozważysz? Wampir z Łyszkowic miałby pewną ofertę https://files.catbox.moe/4vgva1.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 2 godziny temu nie interesuja mnie zadne oferty, poproscie katiuszke i zaplaccie jej $$ ona na pewno zamontuje kamerke u siebie i bedzie dla was nagrywala filmiki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 2 godziny temu wiecie w ogole jak mi ladnie wlosy rosna i jaka mam cere na twarzy teraz od wody w lesnym bajorku i moich naturalnych mydelek? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 2 godziny temu Jeszcze troche i zaczna mi sie ladne loczki robic, tak jak w gimbazie xD Od wody z kranu takich fajnych wlosow i fryzury nie mam i czystej cery na twarzy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach