jak to zmienic 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 kochalismy sie wczoraj z chlopakiem bez zabezpieczenia, pobieglam dzis do ginekologa u ktorego bylam juz kilka razy z tym samym problemem,on zasze strasznie wypytuje o caly przebieg i jak sie czuje, kiedys rozmawialismy o orgazmach i przyznalam sie ze ich nie mam:(.dzis jaktylko mnie zobaczyl stwierdzil ze \\\"musimy nad tym popracowac\\\", no i tak bylo. tylko przez cale jego \\\"pracowanie\\\"ja mialam ogromnego stresa , zamkniete oczy i myslalam ze poruszajace sie cos w srodku to jeko palec lub jakis przyrzad, po calym badaniu uswiadomilam sobie ze to byl jego czlonek:(((((((((((((((. Czy ktos moze mi powiedziec czy jest to normalne,bo dla nie to na zboczenie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama-samotna 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 to na powaznie piszesz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 tak. na bank pisze na powaznie:o nie badz naiwna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia_18 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 o boze kochany.dla mnie to poprostu wykorzystanie seksualne, mozna by to podsunac pod gwalt. wg mnie problem z orgazmem lezy miedzy partnerami a nie zeby lekarz wsadzil swojego czlonka. ja bym juz sie tam wiecej nie pojawila.bardzo mi przykro.nie znam sie na prawniczych kruczkach, ale tego tak nie mozna zostawic. moja gin sie tak nie wypytuje o przebiegi stosunkow, ona mi tylko wypisuje recepty, bada mnie i doradza ale nic wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myslę ze Napisano Wrzesień 9, 2006 to zupelnie normalne nie masz sie czym martwic i w zadnym razie nie zmieniaj lekarza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia_18 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 ale ja tego nie rozumiem jak ginekolog moze wsadzic czlonka swojej pacjentce? moj eks chlopak mnie przestrzegal przed facetem(byc moze byl zazdrosny) ale teraz mam namacalny dowod.nigdy nie pojde do meczyzny ginekologa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehssssssssssssssss Napisano Wrzesień 9, 2006 Masz marzenia,ale podpucha:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupup.................... Napisano Wrzesień 9, 2006 Dziecko, wiesz co tp jest prowokacja???? Chyba nie....:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danse macabre 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Toz to kpiny jakies :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahhahahaha ale Napisano Wrzesień 9, 2006 wkret...ale widze ze niektore naiwne daly sie nabrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupup.................... Napisano Wrzesień 9, 2006 Cytat roku... "ale ja tego nie rozumiem jak ginekolog moze wsadzic czlonka swojej pacjentce? " byahahahhahahahah :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dddddfg Napisano Wrzesień 9, 2006 ludzie rozne prowokacje widzialam ale ta nalezy do tych najbardziej tanich:o agusia zastanow sie jak bardzo opozniona w rozwoju musialaby być ta dziewczyna i ile miec lat by nie dość by za kazdym razem po stosunku isc do ginekologa w sprawie okresu to jescze nie rozroznic czlonka od palca. i jeszcze pytac czy to normalne. a ten lekarz musialby chyba w dziecinstwie upasc na łeb zeby teraz zapakowac pierwszej lepszej dziewczynie majacej problem z orgzamem jestescie naiwni az boli:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dddddfg Napisano Wrzesień 9, 2006 w sprawie orgazmu mialo być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19 latka Napisano Wrzesień 9, 2006 ojaaaaaaaaa hehe nie wierze.. i co zawsze zamykasz oczy jak Cie badał?? byhehe wiedziałas napewno co sie świeci :P heeh nie wiezrze wyssane z palca.. Ja nigdy ni epojde do faceta gin bo uwarzam ze moj facet tylko ma mnie ogladac niby lekarz gin ale facet.. i moj Misiek nie pozwolilby mi. Bo jestem jego 1 i on moim. To tak samo jak on by poszedł do Urologa ale baby :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupich nie sieją Napisano Wrzesień 9, 2006 sami się rodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach