Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polapola

rozmiar 34, 36 gdzie kupujecie??

Polecane posty

Gość Słodka_Narcyza
Polecam Tally Weijl. Ciuchy są zarąbiste, leżą świetnie i mają normalną rozmiarówkę - zazwyczaj kupuję XS lub S przy 171 cm wzrostu i 51 kg wagi. To samo mogę powiedzieć o House'ie, Vero Modzie, Zarze, OTL-u...

Gość o jeżu
kurwa, ja wczoraj chcialam sobie kupi spódniczke, taka elegancka, czarna, na szalkach w c&a.. ale oczywiście nie było 36!!! przymierzyłam 38.. spodniczka mini, nogi fajnie wyglądały ale była za duza w pasie i te cholerne szelki zsuwały sie! wyglądałam jak tadzio norek w ciuchach karola krawczyka;) bylam taka wqurwiona! a była za 70zl..

Noszę rozmiar 34-36 lecz specjalnie nie mam kłopotu z kupieniem ciuchów ,jak ktoś wcześniej napisal kupuje ciuchy na początku sezonu kiedyjest pełna rozmiarówka ,gorzej jest z kurtkami i biustonoszami.

Gość fsfghr
ostatnio mozna zaobserwować fakt, ze w sklepach sieciowych pojawił sie nowy rozmiar 32 i jest to xs, 34 to S a 36 to M tak jest w Bershce, new yorkerze, h&m, ja mam w biodrach 82 cm i jedyne spodnie, ktore moge nosic to wlansie ten rozm. 32 bo w 34 pływam... I naprawde dziewczyny nie mowicie, ze jest TYYYYYYYYLE ubran w rozm. xs czy s w sklepach bo ich nie ma! Ja ciuchy zdobywam dokładnie rzutem na taśme, rozm stopy mam 33 a rozmiarówka Ryłki tez poszła do gory, teraz Ryłko rozmiar 33 mierzy tak jak małe 35 :/ ja nie rozumiem co ma na celu to zanizanie?! żeby kobiety, ktore żreja na potege lepiej sie czuły?!

Gość mała wisienka
A no porobiło się z rozmiarówkami, porobiło się. Teraz nawet rozmiar xs (34) jest na mnie często za luźny. Kiedyś wchodziłam spokojnie do sklepow, mierzyłam rozmiar xs i było ok. Teraz nie uświadczysz. Czasem mam wrażenie, że tym, co proponują mi w rozmiarze xs, mogłabym ze dwa razy się owinąć. I nie chodzi tylko o spodnie, z bluzkami też mam ostatnio problem. Tak piszecie, że np Orsay ma w swojej ofercie rozmiar 32 - guzik prawda! Teraz jak 34 tam znajdziesz to sukces, a rozmiar 32 dla waszej informacji nie jest już produkowany - wiem, bo pytałam conajmniej w 6-ciu różnych sklepach Orsay (3 różne miasta) i wszędzie słyszałam to samo: już nie produkują (i nie bedą) ubrań w tym rozmiarze. Pech, bo akurat ten rozmiar spodni był dla mnie dobry...

Gość fajne ciuchy w rozmiarze 34 xs