Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzaskana-ja

czy to mozliwe ?

Polecane posty

Gość potrzaskana-ja

babki w środe zapomniałam tabletki :O w czwartek wzięłam 2 na arz :O w piatek wziąłm ostatnia juz z opakowania i kochałam sie bez dodatkowego zabezpieczenia .... To chyba nizbyt mozliwe bym była w ciązy prawda ? :O Gdybym przeczytała to na kafe uspokoiłabym dziewcvzyne ze nie moze byc w ciazy bo tabletki wciaz działały, no i teraz i tak jest ta przerwa 7 dniowa ( podczas której nie zamierzam sie kochac, chyba ze z gumka jak juz cos), a od nowej tabletki juz bez strachu ....ale jestem po drugiej stronie, naczytałam sie kafeterii i mi teraz odbija :O Jak uwazacie ? Wiem ze teoretycznie wszystko jest mozliwe, ale bedzie wpdka czy raczej nie bardzo ?! :O

Gość potrzaskana-ja
:( wiesz jak to jest tak nakręcac się i wkręcać idiotycznie ? :( z jednej strony zdaje sobie sprawe, ze niezbyt to mozliwe, jedna zapomniana tabletka, tuz przed przerwą .... do tego własnie owa przerwa :O we wtorek powinnam dostac okres,a lbo to cos niby okres co jest przy tabsach, juz nakrecam sie ze nawet jak dostane ten "okres" to i tak moge byc w ciazy :O jestem porypana ale nie moge przestac :(

Gość zanieepokojona chlopakiem
jak w trzecim tygodniu pojebało Ci się z tableteczkami ,to nie rób przerwy i wez nastepne pozdrawiam ps;ja boję się bo piłam podczas przyjmowania tablet a teraz pod koniec opakowania mam bóle w bole brzucha:( nigdy nie mialalm,tak przed krwawieniam

Gość potrzaskana-ja
mówisz by nie robic przerwy ? hmmm .... alkochol nie ma wpływu na tabletki :) no chyba ze w ciagu 4 godzin od przyjęcia wymiotowałas :(